Nainen! Nämä 9 asentoa parantavat mahdollisuuksiasi orgasmiin

Kamppailetko orgasmien kanssa? Helpota urakkaa hyppäämällä petiin asennoissa, joissa helpoiten orgasmin saat.

Monella naisella on sama ongelma: hekuman huipulle pääseminen yhdynnässä ei vain onnistu. Oikea asento onkin tuolloin tuikitärkeää onnistumisen kannalta – jos onnistut valitsemaan juuri itsellesi sopivan asennon, saatat päästäkin maaliviivan yli.

Women's Health -sivusto suosittelee seuraavia yhdeksää asentoa, joiden avulla naisen on helpoin saada orgasmi.

G-Whiz: Kun makaat selälläsi ja nostat jalat ilmaan, tiukennat samalla alapään lihaksiasi. Kumppanisi pääsee myös helpommin G-pisteellesi, joten sinun on paljon helpompi saada orgasmi.

Takaapäin: Edistä orgasmia hieromalla klitoristasi samalla, kun kumppanisi stimuloi G-pistettäsi takaapäin.

Lehmityttö väärinpäin: Tässä asennossa sinä pääset määräämään tahdin. Bonus: Asento viivästyttää kumppanisi laukeamista, joten sinun ei tarvitse kiirehtiä omasikaan kanssa.

Lähetyssaarnaaja: Uskotko tuntevasi tämän asennon jo läpikotaisin? Mietipä uudelleen: Kun vaihdat jalkojesi asentoa tässä perinteisessä, mutta monipuolisessa tyylissä, saatat huomata suuriakin eroja.

"Flipperivelho": Laita toinen jalkasi vielä kumppanin olan yli, ja tuntemukset ovat entistä voimakkaammat.

Lehmitytön apuri: Melkein kuin perinteinen nainen päällä -asento eli lehmityttö, mutta laitat kätesi miehen rinnalle ja liu'ut ylös ja alas miehen reisiä pitkin. Mies puolestaan kannattelee osaa painostasi ottaen kiinni lanteistasi tai reisistäsi.

"Taikavuori": Joka kerta, kun osut kumppanisi lantioon, olet askelen lähempänä orgasmia.

"Ihmistuoli": Tämä asento on täydellinen G-pisteen stimulointia ajatellen, mutta kädet saavat vapaasti vaellella.

X-Factor: Kun kumppanisi tulee sisääsi lähetyssaarnaajassa, ja kääntää rintaansa ja jalkojaan, kehosi kokee aivan uudenlaisia tuntemuksia.

Lue myös:

    Uusimmat