Ronnie O'Sullivan täräytti törkytulvan – snookerin kohutapauksessa uusi käänne

Ronnie O'Sullivanin ja Ali Carterin välinen sanasota snookerin Masters-finaalin jälkeen on päätynyt lajin maailmankiertueen World Snooker Tourin (WST) tutkintaan. 

O'Sullivan kaatoi Carterin erin 10–7 sunnuntaina ja varmisti näin uransa kahdeksannen Masters-tittelin. Finaalin jälkeiset tapahtumat ovat kuitenkin keränneet isommat otsikot. 

Carter syytti O'Sullivania räkimisestä peliareenan lattialle ja hämmästeli valtaosin vastustajansa puolella olleen yleisön käytöstä. O'Sullivan vastasi näihin puheisiin paljolti painokelvottomalla purkauksella, jossa hän haukkui Carteria "painajaismaiseksi" ihmiseksi ja vastustajaksi, jonka tulisi hakea apua ongelmiinsa. 

WST:n tiedottaja vahvisti tiistaina, että kaksikon puheet ovat tutkinnassa kertomatta kuitenkaan mitään sen aikataulusta tai mahdollisista sanktioista.  

Myöhemmin Carter myös vastasi O'Sullivanin rajuun puheenvuoroon. 

– En välitä siitä, mitä hän sanoo. Hänen puheensa vaihtuvat päivittäin. Luulen, ettei hän tiedä välillä itsekään, mitä hän päästää suustaan, Carter kommentoi ITV:lle. 

– Olen itse asiassa hieman pahoillani hänen puolestaan. En usko, että hän voi hyvin. Joten menemme eteenpäin, ja pelaamme taas tällä viikolla. 

Carter viittasi tällä World Grand Prix -turnaukseen, jossa riitapukarit ovat mukana. Carter voitti avausottelussaan kiinalaisen Wu Yizen 4–3-lukemin, O'Sullivan kaatoi Kiinan Pang Junxun 4–2. 

Carter ja O'Sullivan voivat kohdata toisensa Leicesterissä pelattavassa turnauksessa vasta finaalivaiheessa.   

Lue myös:

    Uusimmat