Robinia vaaditaan maailmalle - Bieber-keikka veturina

Justin Bieber -hysteria on vaikuttanut myös suomalaisen teinisensaation Robinin keikkakysyntään.

Robin esiintyi perjantaina Justin Bieberin fanikonsertissa yhdessä Krista Siegfridsin, Diandran ja Mikael Gabrielin kanssa.

Lavan takaa bongattu Robin avasi tunnelmiaan MTV3.fin suorassa livelähetyksessä ennen esiintymistään kirkuvalle tyttölaumalle.

Artisti oli hyvällä fiiliksellä liikenteessä.

– Vähän jännittää, tosi innoissani oon. Tosi siistii, Robin totesi.

Vastikään Norjasta Justin Bieberin lämppärikeikalta palannut Robin oli yllättynyt massiivisesta Bieber-huumasta. Hän sai keikkamatkallaan myös oman osansa suursuosiosta.

– Instagramiin tuli reilut 5000 uutta seuraajaa, norjalaisia uusia faneja, Robin iloitsee.

Artisti toivoo, että pääsisi jatkossakin luomaan kansainvälistä uraa. Ensiaskeleet on nyt otettu, ja illalla laulaja kiinnitettiin lämmittelemään myös Bieberin Helsingin show'ta. Robin tapasi kommelluksen kautta Justinin jo Norjassa.

– Avasin oven ja hän tuli segway-ajolaitteella sitä päin. Olin vaan, ettei mitään, Robin naurahti.

Norjassa koetusta hysteriasta oli nuori mies itsekin ymmällään. Levy-yhtiö seisoo vahvasti nuoren artistin takana.

– Norjasta tulee jatkuvasti toimistolle pyyntöjä, että milloin saadaan se ihana poika tänne Norjaan esiintymään. Nyt sitten keskustellaan, mitä voitaisiin tehdä esimerkiksi Norjassa, Jarkko Nordlund,Universal Musicin Managing Director kertoo.

– Varmaan yllätti Robinin itsekin, millaista fanitus on maailmalla, kun 22 000 tyttöä kiljuu samaan aikaan, kun hän on lavalla.

– Nyt satsataan kotimaahan, mutta niin kova fanitus oli Norjassa, että ei tätä voi tähänkään jättää. Mutta otetaan nyt ihan rauhassa askel kerrallaan, Nordlund jatkaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat