Rivitaloasunto tuhoutui täysin tulipalossa Alajärvellä – palo lähti leviämään viereisiin asuntoihin kattorakenteita pitkin

Alajärven palolaitos sai tänään iltapäivällä ilmoituksen tulipalosta neljän huoneiston rivitalossa. Yksi asunnoista tuhoutui täysin palossa.

Alajärven päivystävän palomestarin Ville Kultalahden mukaan palo sai alkunsa neljästä asuinhuoneistosta koostuvan rivitalon päätyhuoneistosta. Palon syttymissyy ei ole selvillä.

Päätyasunnossa ei ollut palon syttymishetkellä ihmisiä, ja viereisistä asunnoista viimeisetkin ihmiset tulivat ulos pelastajien saapuessa. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. 

Päätyhuoneisto tuhoutui täysin, ja viereiset asunnot kärsivät laajoja savu- ja vesivahinkoja. Asunnot ovat tällä hetkellä asuinkelvottomia, ja Kultalahden mukaan perheet saavat sijaisasunnot.

Palo lähti leviämään päätyhuoneistosta muihin asuntoihin kattorakenteita pitkin, joten ne piti avata. Sen vuoksi huoneistoihin tuli vahinkoja sammutustöiden ja savun lisäksi myös vesisateesta.

Lue myös:

    Uusimmat