Tallensitko jotain mielenkiintoista? Näin lähetät MTV Uutisille kuvan, videon tai juttuvinkin

Tallensitko jotain mielenkiintoista? Näin lähetät MTV Uutisille kuvan, videon tai juttuvinkin 0:30
Kuvasitko jotain kiinnostavaa? Katso, minkälaisia bongauksia MTV Uutiset on saanut lukijoilta!

Uutinen voi tulla vastaan missä tahansa. Joskus päivän mielenkiintoisin uutinen on tehty yhdessä yleisön kanssa. Me MTV Uutisissa haluamme kuulla ja nähdä, kun sinä kuulet tai näet jotain kiinnostavaa!

Näitkö tai kuvasitko jotain kiinnostavaa? Lähetä se meille WhatsAppilla: 040 5785504 tai osoitteeseen mtvuutiset.fi/lukijankuvat.

Voit nyt lähettää meille kuvasi ja videosi helposti myös osoitteessa mtvuutiset.fi/saakuvat. Linkki ohjaa sinut palveluun, jonka kautta saat materiaalisi helposti toimituksen nähtäville. Voit lähettää kuvan tai videon puhelimesi galleriasta tai kuvata sivuston kautta avautuvalla kameralla.

Aina tilanteen ei tarvitse olla uutispäivää järisyttävä. Uutiskuvien lisäksi meitä MTV Uutisissa kiinnostavat esimerkiksi paikalliset ilmiöt, erikoiset sattumukset ja hienot sääkuvat. Me etsimme vastaukset kysymyksiin, joita tallentamasi tilanteet herättävät. 

Muista liittää kuvan yhteyteen yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä! 

Mikäli sinulla ei ole mobiililaitetta käytössäsi, voit aina olla toimitukseen yhteydessä myös sähköpostilla uutiset(at)mtv.fi.

Lue myös:

    Uusimmat