Retkeilijät pakenivat hurjistunutta villisikaa puuhun – virkavallan saapuessa hätiin paljastui nolo yllätys

Villisiat valtasivat naapuruston ja häiriköivät jopa paikallisen yrityksen työntekijöitä 1:24
Katso video: Yhdysvaltojen Austinissa tungetteleva villisikalauma työnsi kärsänsä naapuruston asioihin.

Texasissa kaksi eksynyttä patikoijaa oli kavunnut puuhun ja soittanut poliisille murisevan villisian jahtaavan heitä. Totuus paljastui hieman toiseksi.

San Antonion poliisilaitos oli saanut hätääntyneen soiton yhdysvaltalaisnaiselta, joka oli ollut patikoimassa Government Canyonin kansallispuistossa.

Nainen selitti hätäpuhelussa villisian murisseen hänelle ja jahdanneen häntä.

Puistoviranomaiset olivat jäljittäneet naisen viimeksi kuvaileman paikan, mutta eivät olleet löytäneet häntä. He soittivat naiselle uudelleen ja kehottivat lähettämään matkapuhelimestaan hänen sijaintinsa.

Nainen oli pyytänyt viranomaisia kiirehtimään, sillä villisika oli hänen mukaansa lähettyvillä.

Paikan päällä paljastui pieni väärinkäsitys

Patikoituaan tovin viranomainen löysi ylös puuhun kiivenneen naisen ja miehen. Nainen varoitti kuulleensa sian ääntä vain minuutteja ennen apujoukkojen saapumista.

Viranomainen oli kuullut pian läheiseltä autotieltä äänen, joka syntyy auton ajaessa tien tärinäraitaan. Äänen kuuluessa hän oli aistinut muutoksen puussa nököttävän kaksikon kehonkielessä.

Hän oli kysynyt, uskoivatko he kyseisen äänen olevan villisian murahtelua. Kumpikin oli nyökännyt. Viranomainen oli saanut parivaljakon vakuutettua siitä, että ääni syntyi vain ohi ajavista autoista.

Kaksikon pelokas reaktio tuntematonta kohtaan on kuitenkin yleinen, eikä suinkaan täysin aiheeton. Puisto onkin varoittanut, että terävät syöksyhampaat omistavat vikkelät villisiat voivat aiheuttaa vakavaa vahinkoa.

Texasin osavaltion alueella elää arviolta jopa puolitoista miljoonaa villisikaa.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat