Renny Harlin liikuttuu kyyneliin puhuessaan Luukas-pojastaan – kipeät muistot nostavat tunteet pintaan

Renny Harlin liikuttuu kyyneliin puhuessaan Luukas-pojastaan 1:43
Renny Harlin liikuttuu kyyneliin puhuessaan pojastaan - videolla on nähtävillä myös ennennäkemätöntä kuvamateriaalia Luukaksesta.

Renny Harlinilla on edellisestä suhteestaan reilu parikymppinen Luukas-poika.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja hänen vaimonsa Johanna Harlin kertovat perhehaaveistaan The Harlins -ohjelman neljännessä jaksossa. Rennyllä on entuudestaan reilu parikymppinen poika Luukas, mutta ohjaaja haaveilee ohjelmassa vielä yhteisestä lapsesta nykyisen Johanna-vaimonsa kanssa. Rennyn haave tulee pian toteen, sillä Johannan laskettu aika on heinäkuussa.

Luukaksen äiti on Rennyn entinen assistentti Tiffany Browne, jonka kanssa ohjaaja ei ole koskaan seurustellut. Renny kertoi tänä vuonna MTV Uutisten haastattelussa, että hän kävi pitkään huoltajuuskiistaa Brownen kanssa.

– Kun Luukas tuli maailmaan, niin tein parhaani siitä, että mä olisin hänelle ”täydellinen isä” - siinä mitä voi olla täydellinen isä, kun on viikonloppuisä, Renny kertoo jaksossa.

– Kun Luukas oli noin 15-16-vuotias, minulla oli useamman vuoden pituinen ihmissuhde ja meistä oli tullut ikään kuin pikkuperhe. Luukaksen oli tehtävä valinta, haluaako hän elää ja olla isän kanssa vai äidin kanssa, Renny kertoo liikuttuneena.

Videolla Renny liikuttuu kyyneliin puhuessaan pojastaan ja siinä on myös ennennäkemätöntä materiaalia Luukaksesta.

Renny Harlin kertoo muutostaan Kiinaan – kukaan ei tiennyt, että ohjaajalla on poika 0:47

The Harlins mtv-palvelussa. Koko viikon jaksot katsottavissa kerralla.

Lue myös:

    Uusimmat