Renny ja Johanna Harlinin sekä Coco-vauvan piknik-hetki sai pelottavan käänteen – Myy-koira oli joutua krokotiilin ateriaksi

Rennyn ja Johannan suuri säikähdys 1:18
Katso kohtaus: Rennyn ja Johannan suuri säikähdys - Myy-koira lähellä joutua krokotiilin ateriaksi

The Harlins -sarjan kolmannen kauden viidennessä jaksossa koetaan sekä onnen- että kauhunhetkiä.

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johannan  sekä pariskunnan tyttären Cocon elämästä kertova The Harlins -sarja on saanut jatkoa 8.11. alkaen MTV Katsomossa.

The Harlins -sarjan kolmannen kauden viidennessä jaksossa Rennyn elokuvaprojekti Slovakian pääkaupungissa Bratislavassa  on tullut päätökseensä, ja perhe on päässyt palaamaan takaisin kotiinsa Miamiin.

Kotiinpaluu saa perheen ikionnelliseksi.

– Tämä on niin uskomatonta, että sinulla on nyt aikaa olla tässä meidän kanssamme kaikessa rauhassa. En voi uskoa sitä. Minulla on koko ajan sellainen olo, että kiirehdin, että kohta sinun pitää kuitenkin lähteä, Johanna sanoo pitkän työrupeaman maaliin saaneelle puolisolleen.

Jaksossa onnellinen perhe kokee kuitenkin myös kauhunhetkiä. Renny, Johanna, Coco ja Myy-koira lähtevät piknikille trooppiseen puutarhaan, mutta seesteinen perhehetki saa ei-toivotun käänteen, kun Myylle on käydä kalpaten.

– Olimme huomanneet, että siellä lampien rannalla oli kylttejä, joissa oli isot varoitukset, että varokaa, täällä on krokotiilejä. Että kaikki koiranomistajat ja pienten lasten vanhemmat varokaa, hengenvaara, Renny kertoo jaksossa.

Piknikin lomassa Renny ja Johanna huomaavat, että Myy on kadonnut. Mitä seuraavaksi tapahtuu? Katso yllä olevalta videolta!

Sarjaa seurataan MTV Katsomossa ke 8.11. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon kolme jaksoa ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat