Renny ja Johanna Harlin kertovat, miten hoitavat seksielämäänsä: "Ehkä päivällä löytyy aikaa, kun vauva ottaa päikkäreitä"

Rennyn ja Johannan suuri säikähdys 1:18
Katso myös kohtaus edellisjaksosta: Katso kohtaus: Rennyn ja Johannan suuri säikähdys - Myy-koira lähellä joutua krokotiilin ateriaksi

Renny ja Johanna Harlin kertovat The Harlins -sarjan kolmannella kaudella, miten he pitävät parisuhteestaan huolta kiireisen arjen keskellä.

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johannan  sekä pariskunnan tyttären Cocon elämästä kertova The Harlins -sarja on saanut jatkoa 8.11. alkaen MTV Katsomossa.

The Harlins -sarjan kolmannen kauden kuudennessa jaksossa Renny ja Johanna kertovat, miten he pitävät parisuhteestaan huolta kiireisen arjen keskellä. Pariskunta kertoo pitävänsä ainakin kerran viikossa treffi-illan.

Hommaamme lastenhoitajan, lähdemme yhdessä ulos ja olemme se samanlainen romanttinen, rakastunut pari, joka olemme olleet alusta asti, Renny kertoo.

Aina pitää löytää aikaa toisillemme, ehdottomasti. Se ei ole niin helppoa. Vauva-arki on myös sellaista, että se vie mukanaan, ja olisi aika helppoa keskittyä käytännössä vain siihen, Johanna sanoo.

Johanna toteaa, että jos pitää huolta pelkästään vauvasta, eikä parisuhteesta, niin vauvakaan ei voi silloin hyvin. Hän sanoo, että hän ja Renny ovat vauvan "koti", ja jos koti ei ole kunnossa, ei vauva, saati kukaan muukaan voi hyvin.

Renny huomauttaa myös seksielämän tärkeydestä. 

– Uskon, että se saattaa joillain ihmisillä vähän unohtua. Koska se on sitä vauvatouhua, mutta muistetaan, että okei, vaikka olemme vauvan takia ehkä yöllä väsyneitä, mutta ehkä päivällä löytyy aikaa, kun vauva ottaa päikkäreitä, Renny sanoo.

Sarjaa seurataan MTV Katsomossa ke 8.11. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon kolme jaksoa ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat