Renny ja Johanna Harlin: Tyttö tulossa!

Renny ja Johanna Harlin paljastavat: kesävauva tulossa! 0:58
Renny ja Johanna Harlin odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan.

Renny ja Johanna Harlin paljastivat tulevan pienokaisen sukupuolen.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja hänen vaimonsa Johanna Harlin odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Pariskunnan pienokaisen laskettu aika on kesällä, ja Johannalla on suunnitelmissa synnyttää Miamissa. Harlinit muuttavat Miamiin, kun he saavat elokuvan kuvaukset purkkiin Kreikassa.

Renny ja Johanna ottivat jo etukäteen selville tulevan pienokaisensa sukupuolen, mutta pitivät sen visusti salassa aina tähän päivään asti. Pariskunta paljasti juhlissa vauvan sukupuolen.

– Juhlissa on paikallista porukkaa 25 henkeä ja sama määrä ympäri maailmaa on etänä mukana, muun muassa Australiasta, Amerikasta ja Suomesta.

Pariskunnan juhlissa tarjottiin roseesamppanjaa ja samppanjaa, johon oli laitettu sinistä karamelliväriä. Vieraat ottivat lasin sen mukaan, kumpaa sukupuolta he uskoivat vauvan olevan. Harlinit pyysivät myös ihmisiä pukeutumaan joko vaaleanpunaiseen tai siniseen.

– Meillä oli iso tulostaulu, johon jokainen sai sanoa veikkauksensa. Teimme Instassa kyselyn ja aika yllättäen 67 prosenttia veikkasi tyttöä.

Harlinien show oli ilmapalloseinän edessä ja se huipentui siihen, että Myy-koira käveli toisen laatikon eteen, josta poksahti valtava määrä konfetteja ilmaan. Harlinit paljastivat aiemmin MTV Uutisille, että olivat harjoitelleet Myy-koiran kanssa temppua etukäteen.

Pariskunta paljasti tulevan pienokaisen sukupuolen Instagram-tileillään.

Kaikki kuva näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En voi uskoa, että meillä on pian tyttövauva, Johanna kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen ja kiitti kaikkia juhlavieraita.

Pariskunnan elämää pääsee seuraamaan The Harlins -sarjassa, joka alkaa mtv-palvelussa huhtikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat