Raskaita painoja ja popcornia – uskomattoman timmissä kunnossa oleva fitness-tähti paljastaa vartalonsa salaisuuden

Personal trainerina työskentelevä nainen paljastaa olevansa nyt painavimmillaan – vaikka hän on timmimmässä kunnossa kuin koskaan ennen.

Monet meistä pyrkivät pitämään kilot kurissa proteiinipitoisella ja vähäenergisellä ruokavaliolla. Tämä ajatusmaailma kannattaa viimeistään nyt unohtaa, sillä fitness-tähti Hayley Madigan, 27, kertoo timmin kroppansa olevan runsaan ja monipuolisen ruokavalion tulosta, johon kuuluu runsaasti myös monien välttelemiä hiilihydraatteja. 

Naisen mukaan syömistä ei tulisi pelätä, jos tavoitteena on pitää kroppa timminä ja kasvattaa lihasta. Syömisen lisäksi hän haluaa korjata yleisen uskomuksen painosta. Madigan paljastaa nimittäin painavansa enemmän kuin koskaan, 58 kiloa, vaikka peilistä katsoo aiempaa huomattavasti rasvattomampi ja hyväkuntoisempi nainen.

Madigan kertoo oppineensa ruokavalion tärkeyden ja vaa'an lukeman merkityksettömyyden kantapään kautta. Ennen hän vältteli arjet hiilihydraatteja, mutta viikonloppuna herkkuja tuli ahmittua sitäkin enemmän. Nykyisin nainen kertoo syövänsä runsaasti hiilihydraatteja, kuten kvinoaa, kaurahiutaleita, täysjyväleipää ja popcorneja, joka ikinen päivä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Syön nykyisin kaikkia hiilihydraatteja ja tiedän, että tarvitsen niitä treenieni polttoaineeksi, mutta myös pysyäkseni rasvattomana ja terveenä, nainen kertoo.

Näiden lisäksi naisen ruokavalioon sisältää runsaasti proteiineja ja hyviä rasvoja, kuten kalaa, kananmunaa ja jogurttia. Hän mainitseekin monipuolisen ja riittävän ruokavalion nykyisen kuntonsa avaintekijäksi. Ruokavalion lisäksi nainen kannustaa kaikkia, mutta etenkin naisia, harjoittamaan lihaskuntoaan, sillä treenit vahvistavat lihasten lisäksi monesti myös itsetuntoa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun olen salilla ja nostelen painoja, tunnen oloni itsevarmaksi ja voimaantuneeksi. Haluan kaikkien naisten tietävän, kuinka luottavaiseksi vahvana oleminen voi saada sinut tuntemaan, Madigan kertoo.

– Tunnen oloni pysäyttämättömäksi, kun teen salilla jalkaprässiä 270 kilolla, koska tiedän kehoni olevan todella ihmeellinen, kun se pystyy nostamaan niin isoja painoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen kertoo monien miesten vähättelevän salilla käyviä naisia, mutta suurten painojen nostaminen ilmaan saa monien suut sulkeutumaan. Vinkkinä kaikille aloittelijoille Madiganilla onkin pari muistamisen arvoista vinkkiä. Oikean treenitekniikan ja koko kropan treenamisen lisäksi nainen kannustaa tarttumaan rohkeasti isoihinkin painoihin ja olemaan pelkäämättä vapaapainoalueella astumista.

Ja mikä tärkeintä, hän kehottaa jättämään muiden arvostelevat katseet omaan arvoonsa! 

Lähde: DailyMail 

***


Lue myös:

    Uusimmat