Prinsessa Dianan elämäkerran kirjoittanut kirjailija paljastaa kysymyksen, jota hän ei koskaan kehdannut kysyä kuninkaalliselta

1:37
Pekka tapasi prinsessa Dianan ja jalat olivat mennä alta: "Olin ihan hyytelöä"

Andrew Morton kirjoitti prinsessa Dianan vuonna 1992 julkaistun elämäkerran Princess Diana, Her True Story – In Her Own Words.

Prinsessa Dianan elämäkerran kirjoittanut toimittaja-kirjailija Andrew Morton palasi muistelemaan kuninkaallista sekä hänestä raapustamaansa teosta vieraillessaan taannoin A Right Royal -podcastissa.

Morton kertoi podcastin juontajille muistavansa tilanteita, joissa Diana kertoi hänelle kyynelehtien elämänsä kipukohdista, kuten itsemurhayrityksistään. Mortonin mukaan kipeiden asioiden kaiveleminen nosti pintaan "kaikenlaista onnettomuutta".  

– Kun lähetin hänelle [elämäkerran] kuudennen luvun, hän luki sitä itkien, sillä se palautti mieleen niin monia muistoja, Morton kertasi.

Dianan toisen pojan prinssi Harryn  Spare-elämäkerta julkaistiin suuren kohun saattelemana tiistaina 10. tammikuuta.

Podcastin juontajat kysyivät Mortonin mielipidettä siihen, miksi Harry päätti kirjoittaa kohutun elämäkertansa ja mitä mieltä prinsessa Diana olisi kirjasta ollut. Morton paljasti samassa yhteydessä asian, jota hän ei koskaan kehdannut esittää prinsessa Dianalle tämän elämäkertaan liittyen.

– Yksi kysymys, jota en koskaan kysynyt häneltä, oli "Miksi teet sen?", Morton sanoi Dianan elämäkertaan viitaten.

Mortonin mukaan hän ei kehdannut kysyä asiaa Dianalta, sillä hän aavisteli, että kuninkaallinen saattoi itsekin pohtia samaa.

Lähde: Hello!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja