Uutuusdokumentti nostatti kohun jo ennen ilmestymistään – hurja väite: Prinsessa Diana yritti tappaa itsensä neljä kertaa

Prinsessa Dianan kuolemasta 20 vuotta 1:50
Prinsessa Dianan traagisesta kuolemasta tulee elokuussa kuluneeksi 23 vuotta

Uudessa neliosaisessa prinsessa Dianasta kertovassa dokumentissa väitetään brittilehdistön mukaan, että prinsessa olisi yrittänyt itsemurhaa neljä kertaa.

Sydänten prinsessaksikin kutsutun prinsessa Dianan hohto ei hiivu, vaikka prinsessan dramaattisesta kuolemasta tulee alkusyksystä kuluneeksi jo 23 vuotta. Dianasta on nimittäin jälleen ilmestymässä uusi, neliosainen dokumenttisarja Being me: Diana.

Tuotannosta vastaa brittilehtien mukaan DSP, ja dokumentin on tarkoitus tulla katseltavaksi myös suoratoistopalvelu Netflixiin. Sopimusta ei kuitenkaan lehtitietojen mukaan ole vielä vahvistettu.

Jo ennen ilmestymistään kohua herättäneessä dokumentissa sivutaan jo aiemmin tiedossa olleita seikkoja, kuten mielenterveysongelmia, syömishäiriöitä sekä vaikeaa lapsuutta ja avioliittoa, jotka varjostivat Dianan elämää. 

Muun muassa brittilehti Mirrorin mukaan dokumentissa esitetään kuitenkin myös rajumpia väitteitä, joiden mukaan prinsessa olisi yrittänyt itsemurhaa peräti neljä kertaa. 

Lisäksi dokumentilla kerrotaan olevan vuosina 1990–1992 – siis myrskyisinä vuosina juuri ennen Dianan ja prinssi Charlesin eroa - kuvattua materiaalia, jota ei ole nähty koskaan aiemmin.

The Sunin mukaan dokumentti on jo tekeillä, mutta sekä Britannian kuninkaallisten että Spencerin suvun kerrotaan kieltäytyneen yhteistyöstä tekijöiden kanssa.

Lehden lähteen mukaan dokumenttisarjan odotetaan järkyttävän Dianan lapsia.

William ja Harry tulevat olemaan suunniltaan ja vihaisia. Tämä tulee olemaan erityisen rankkaa Harrylle, sillä hän on työskennellyt yhteistyössä Netflixin kanssa, ennakoi lähde, jonka mukaan ajoitus on lisäksi nyt erittäin huono, kun Harry ja Meghan ovat juuri jättäneet brittihovin taakseen.

Daily Mailin mukaan prinssi Harryn uskotaankin jopa aikovan keskustella dokumentin julkaisemisesta Netflixin kanssa.

Diana ja Charles avioituivat satumaisissa puitteissa heinäkuussa 1981. Pari muutti erilleen vuonna 1992 ja erosi virallisesti vuonna 1996.

Diana menehtyi traagisesti auto-onnettomuudessa Pariisissa vain vuosi avioeron virallistamisen jälkeen. Charles puolestaan nai vuonna 2005 pitkäaikaisen rakkautensa Camilla Parker-Bowlesin, jota Diana syytti julkisesti muun muassa onnettoman avioliittonsa kolmanneksi osapuoleksi.

Lue myös:

    Uusimmat