Posti-kiistan ratkaisusta väännetään taas – osapuolet kertovat neuvottelujen edistymisestä noin kello 13

2:49

MTV:n saamien tietojen mukaan Postin työtaistelussa ei ole vielä tiistaiaamupäivän aikana saavutettu sopua. 

Työehtoriidan osapuolet tulevat kertomaan neuvottelujen edistymisestä sekä tulevasta aikataulusta tänään iltapäivällä kello yhden maissa. Neuvottelulähteen mukaan kyseessä on tilannekatsaus, eikä osapuolilla ole vielä paljoa kerrottavaa. 

Neuvotteluiden ratkomista on jatkettu tänään kello 9 alkaen työnantajaliitto Paltan toimistolla Eteläranta 10:ssä Helsingissä.

Neuvotteluissa on mukana ainakin Paltan sekä Posti- ja logistiikka-alan unionin PAUn edustajia.

Paltan viestintä- ja kehitysjohtaja Anna Storm kertoi aamulla STT:lle, että neuvottelut jatkuvat tänään niin pitkään kuin on tarpeen. Sopu pyritään löytämään tänään tai viimeistään huomenna aamulla.

Painetta ratkaisun löytämiseksi tuo muun muassa AKT:n ahtaajien tukilakko, joka uhkaa hiljentää Suomen satamat torstaiaamuna.

Postin pakettilajittelijoita koskevat neuvottelut päättyivät eilen ilman sovun syntymistä. Paltan toimitusjohtaja Tuomas Aarto kertoi asiasta STT:lle puoli yhden aikaan yöllä.

Uutiseen lisätty tieto siitä, että osapuolet valaisevat tämänhetkistä tilannetta julkisesti iltapäivällä. Lisäksi otsikkoa muutettu 26.11.2019 kello 12:12.

Uutiseen lisätty tieto tilannekatsauksesta kello 12:29.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja