Posse-tähti Veronica Verho miettii, mitä muut ajattelevat hänen suorituksistaan: "Olen aina ollut vähän ujo"

Verho on kokeillut erilaisia keinoja lievittääkseen jännitystä. 

Posse-jengi saa mukaansa uuden kasvon, radiojuontajana ja tubettajana tunnetun Veronica Verhon, 23.

Verholle ohjelma on erityisen läheinen. Hän on katsonut sitä perheensä kanssa kotisohvalta sen alusta saakka.  Myös 14-vuotias pikkusisko ja vuotta nuorempi pikkuveli ovat kyltymättömiä Posse-faneja.

Vaikka ohjelman mukaan pääseminen oli unelma, mietti Verho päivän, ennen kuin suostui mukaan. Syitä oli monia. 

– Mietin vuorokauden näitä neljää asiaa: Mitä maksaa kasvoleikkaus, kuinka mut nolataan ja se, joudunko vaihtamaan osoitteen ja nimeni. Näistä yli päästyäni olin et okei, Verho naurahtaa. 

Esiintyminen jännittää

Verho on työskennellyt kameran edessä jo vuosia. Ei välttämättä uskoisi, että tulevat livelähetykset ovat luoneet paineita tähdelle.

– Olen ollut aina vähän ujo. Olen tottunut esiintymään yksin, YouTube-videoissa ja radiossa. Nyt ympärilläni onkin ihmisiä ja tulee ajatus, että mitähän muut ajattelevat, jos en suoriudukaan hyvin. Vaikka livelähetykset eivät ole vielä alkaneet, niin olen aika nopeaa tajunnut, että turha jännittää. Tämä ympäristö on niin turvallinen.

Verho on kokeillut lähes kaikki keinot, miten hän voisi karistaa jännitystä. Vaikka ne eivät ole vielä tehonneet, niin yhtä neuvoa hän aikoo noudattaa sen toimivuudesta huolimatta. 

– Olen kuullut, että hyvä keino karistaa jännitystä on hymyillä ja kehua muita. Se on muutenkin hyvä tapa.

Ihmiskontaktit on parasta

Verho on noussut muutamassa vuodessa julkisuudessa aallon harjalle. Naisen mukaan se ei ole kuitenkaan vaikuttanut millään tavoin hänen yksityiselämäänsä. 

– Ystävät ja perhe ovat pysyneet mukana ja ovat tukeneet.

Tätä nykyä Verho tunnistetaan myös kadulla, se ei kuitenkaan häiritse juontajaa.

– Rakastan ihmiskontakteja. Kiitän aina niitä tyyppejä, jotka tulevat puhumaan minulle kadulla. Suurin osa kohtaamisista on ihania.

Posse MTV3-kanavalla 24. tammikuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat