Mainos

Poltatko kynttilää oikein? Näin saat koristekynttilän kestämään jopa kaksi kertaa pidempään

Tällä yksinkertaisella vinkillä pidennät kauniiden kynttilöidesi palamisaikaa huomattavasti. 

Moni meistä omistaa kynttilöitä, joita ei raaski polttaa. Kun vihdoin päätät sytyttää lahjaksi saamasi kauniin kynttilän, haluat sen taatusti kestävän mahdollisimman pitkään. 

Kynttilän sytyttäminen saa aikaan sen, että vaha sulaa aluksi ainoastaan kynttilän sydämen ympäriltä. Pian sinulla on reunoilta sulamaton kynttilä, jonka keskellä on reikä. Jotta näin ei kävisi, sinun tulee ryhtyä varotoimiin heti ensimmäisestä sytytyksestä lähtien.

Älä sammuta liian aikaisin 

Jos haluat kynttiläsi kestävän pidempään, sitä ei koskaan tulisi puhaltaa sammuksiin liian aikaisin. Jos sammutat kynttilän melko pian sytyttämisen jälkeen, kynttilä ei pala tasaisesti, vaan kuluttaa kynttilää ainoastaan keskeltä. Puhalla siis kynttilä sammuksiin vasta sen jälkeen, kun koko kynttilän pinta on sulanut.

Tämä odotus varmistaa sen, että kynttilä palaa kerros kerrokselta, jolloin kynttiläsi palamisaika pitenee huomattavasti.

Kun sytytät pitkään vaalimasi kauniin kynttilän, varmista, että sinulla on tarpeeksi aikaa tähän prosessiin. Mitä paksumpi kynttilä on, sitä kauemmin pinna sulaminen kestää. Tähän voi mennä aikaa jopa useampi tunti.

Video: Kynttilä voi aiheuttaa vakaviakin onnettomuuksia. Tarkista, osaatko toimia tulipalon yllättäessä.

Lähde: Brit 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.