Mainos

Poika syntyi ilman jalkoja ja käsiä – tekee jo tokaluokkalaisena nelosluokkalaisten koulutehtäviä

3:25

11-vuotias Tyo Satrio syntyi ilman raajoja. 

11-vuotias Tyo Satrio sai haasteellisen alun elämälleen. Indonesialaispoika syntyi ilman raajoja. Satrio ei kuitenkaan anna olosuhteiden lannistaa itseään: nauravainen, iloinen poika on koulutovereidensa ja opettajiensa suosikki.

Satrion äiti Mimi ei tiennyt raskautensa aikana, että vauvassa on jotakin erikoista. Synnytyksen jälkeen lääkärit panttasivat tietoa siitä, ettei lapsella ollut käsiä tai jalkoja.

Luulin, että hän on normaali, kuten muut lapsemme. Kätilö ei sanonut mitään. Hän sanoi vain, että "normaali". Hän sanoi, että poika on hyvä, normaali ja terve, äiti kuvaa.

Synnytys tapahtui yöllä. Totuus paljastui seuraavan päivän iltapäivänä.

– Olin yllättynyt, hyvin yllättynyt. Nyt oloni on hyvä, se on normaalia, olen hyväksynyt asian, äiti kuvaa.

Nyt esiteini-ikäinen Satrio on ulospäinsuuntautunut poika, joka rakastaa konsolipelejä. Niitä hän pelaa leukansa avulla. Satrio kirjoittaa suullaan. 

Perhe on saanut ennen taloudellista tukea valtiolta. Nyt tuki on lopetettu. Perheessä on viisi muutakin lasta, ja vanhemmat ottivat lainan, koska Satrio tarvitsee hoitoa joka päivä. Äiti on onnellinen, että Satrio menestyy opinnoissaan.

– Kiitos luojalle, hän on älykäs. Hän on kiinnostunut matematiikasta, hän saa hyviä arvosanoja matematiikassa ja uskonnossa, äiti toteaa.

Myös opettaja kehuu pojan taitoja: tämä tekee nelosluokkalaisten matematiikan tehtäviä, vaikka on vasta toisella luokalla!


Lähde: AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.