Playboy-ikoni Pamela Anderson murtui Hefnerin kuolemasta – julkaisi itkuisen videon

Playboy-legenda Hugh Hefner on kuollut 0:44

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner kuoli keksiviikkonna 27. syyskuuta kotonaan. Hän oli 91-vuotias. 

Hugh Hefner oli toisen maailmansodan veteraani ja toimittaja, jonka perustamassa Playboy-lehdessä julkaistiin naisten alastonkuvia. Lehti perustettiin vuonna 1953 ja se kasvoi vuosien mittaan bisnesimperiumiksi, johon kuului myös muun muassa kasinoita ja yökerhoja. 

Malli ja näyttelijä Pamela Anderson, 50, on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista Playboy-kasvoista. Anderson poseerasi Playboyn sivuilla ensimmäisen kerran jo vuonna 1989 ja vuonna 2007 hän teki historiaa poseeraamassa lehden kannessa kahdettatoista kertaa.

Anderson julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä Hefnerin kanssa. Mustavalkoisessa kuvassa Hefner suukottaa Pamelaa hellästi poskelle. Anderson ei lisännyt kuvan yhteyteen tekstiä, mutta sen kommenttikenttä tulvii suruvalitteluita. 


Anderson lisäsi tililleen myös videon, jossa hän pyyhkii kyyneliään. Videon yhteydessä hän jättää hyvästit Hefnerille ja toteaa, ettei häneltä vielä löydy sanoja surun kuvaamiselle. 


Hefner oli elämänsä aikana useasti naimisissa naimisissa ja häntä jää muistamaan neljä lasta eri liitoista. Hefnerin lapset syntyivät vuosina 1952, 1955, 1990 ja 1991. Kuollessaan hän oli naimisissa itseään 60 vuotta nuoremman Crystal Hefnerin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat