Pipsa Hurmerinnan asustevinkit: Näin piristät ulkonäköäsi

Top Chef -juontaja Pipsa Hurmerinta kertoi syksyä piristävät asuste- ja ulkonäkövinkkinsä AVAlle.

Synkkä syksy ja ankea talvi piristyy veikeillä ja näyttävillä asusteilla. Tämän tietää myös MTV3-kanavalla keväällä 2013 nähtävän kolmannen tuotantokauden Top Chef Suomen juontaja Pipsa Hurmerinta. Mallin töitä tehnyt kuvankaunis nainen on ansioitunut myös kokkina ja ruokablogistina.

AVAn tapaama juontaja nähtiin lokakuussa 2012 Elle Style Awards -gaalassa valloittavissa kissankorvissa yllään Maison Michelin 300 euron arvoinen hiussomiste. Rohkeaa ja näyttävää asustetta käyttänyt nainen tunnustaakin hauskojen pääkorujen olevan tämän vuoden hitti.

– Talvella on ihana maalata huulet punaisiksi, kun on kylmää ja on itse väsynyt ja kalpea. Punahuulet piristävät nopeasti ulkonäköä, eikä kiireessä melkein edes tarvitse muuta meikkiä, nainen kertoo.

Vaikka Hurmerinnalla onkin tapaamishetkellä hillitympi ja arkisempi asustus – kokomusta osittain nahkainen mekko ja vaaleat huulet – nähtiin hänellä Ellen muotigaalassa kissankorvien parina juuri punahuulet.

Viikon AVA-aiheena on syksyn muodikkain asuste! Löytyykö sinulta upea laukku, hattu tai huivi, jolla piristät asuasi? Pistätkö jalkaasi näyttävät kengät tai koristeletko asusi koruin? Lähetä meille kuva syksyn must-asusteestasi täällä!

AVAlla tiistaisin klo 20!

AVAlla maanantaisin klo 21!

TOP CHEF MTV3-kanavalla 5.2.2013 alkaen.

Lue myös:


AVA

Kuvat: AVA, Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja