Clutch-laukkujen suosio kasvaa – Ota mallia tähtityyleistä!

Kovat ja pikkuiset clutch-laukut ovat vallanneet maailmantähtien vaatekaapit. Helmi kokosi yhteen punaiselta matolta bongatut kauneimmat iltapuvuntäydentäjät.

Tänä päivänä clutch-laukut ovat yksi kuumimmista trendeistä. Kovat ja kätevät pikkulaukut ovat löytäneet tiensä monen punaista mattoa taivaltavan käsipuoleen.

Laukuissa näkyvät selvästi useimmiten kunkin kauden trendit. Laukkuvalinnalla voi kuitenkin etsiä persoonallisia yksityiskohtiakin asuihin. Tätä nykyä punaisella matolla nähdäänkin paljon hyvin erikoisiakin laukkuja.

Kimalletta kerrakseen

Kimalteiden löydettyä tänä vuonna tiensä vaatteisiin ja kenkiin, ei laukkumuotikaan ole säästynyt tältä säteilevältä ilmiöltä. Useita asukokonaisuuksia on täydennetty kimaltavilla clutch-laukuilla.

Räikeä yksityiskohta

Persoonallinen clutch-laukku voi olla myös asun piristävä yksityiskohta. Jos muuten turvautuu helposti mustavalkoisiin asukokonaisuuksiin, voi rohkeat värikokeilut aloittaa punaiselta matolta vaikutteita kahmien pirteällä pikkulaukulla.

Sävy sävyyn

Laukku tulee helposti valittua sävy sävyyn asun kanssa. Tuolloin asukokonaisuudesta tulee helposti hillitty ja klassinen. Selkeät värivalinnat auttavat myös katsetta hakeutumaan laukun sijaan muihin mielenkiintoisiin yksityiskohtiin asussa.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja