Mitä käsilaukkusi kertoo sinusta?

Millainen käsilaukkusi on, mitä se sisältää? Katso, mitä käsilaukkusi kertoo sinusta!

Käsilaukkusi muoto ja rakenne heijastelevat persoonallisuuttasi. Myös se, mitä kassissasi kannat ja miksi, merkitsee.

Millainen alla olevasta neljästä vaihtoehdosta sinun laukkusi on? Pikkuriikkinen clutch-laukku, pummin laukkua muistuttava luomus, perinteinen koululaukku vai keilalaukku?

Pummilaukku

Jos pidät pummilaukuista, sinulla luultavasti on paljon harrastuksia ja olet kiinnostunut monesta asiasta.

Naisten on vaikea luopua sopivalla tavalla rähjääntyneistä pummilaukuistaan. Tämä kertoo siitä, että kantaja haluaa olla monessa mukana. Tällaisen laukun omistajan kannattaakin pitää niin laukustaan kuin ideoistaan tiukasti kiinni, jotta keskittyminen meneillään oleviin asioihin olisi helpompaa.

Muun muassa näyttelijätär Sienna Miller on nähty käytännöllisen pummilaukun kanssa. Tällaisten laukkujen fanit ovatkin yleensä taiteellisia ihmisiä.

Pummilaukku tulee täytettyä yleensä liian suurella tavaramäärällä, joten selkäkivutkaan eivät ole käyttäjäkunnan keskuudessa tavattomia.

Keilakassi

Löytyykö kädestäsi keilakassi? Taidat olla tyttö, jonka päivät koostuvat tapaamisista, lounaista, kultturimenoista ja piknikeistä. Usea sinkku suosii keilakassia!

Laukkusi paljastaa, että vaikka et hairahtaisikaan merkkeihin shoppaillessasi, haluat silti erottua joukosta. Paljastat myös tunteellisen puoleesi. Kiltti ja rakastavainen luonteesi tarkoittaa, että sinulla on paljon ystäviä.

Salkkulaukku

Nainen, joka kantaa kyljessään salkkumaista laukkua, on täydellinen pehmeän ja kovan yhdistelmä. Tarpeeksi pehmeä säteillääkseen lämpöä ja ystävällisyyttä, mutta vakaa ollakseen hellä ja antelias ilman hyväksikäytön vaaraa.

Hän on usein unelmoija, jolla on suuria ideoita ja korkeita päämääriä, mutta myös selviä päämääriä niiden tavoittamiseksi.

Salkkulaukun kantaja tietää, mitä hän haluaa ja matkustaa kevyesti. Laukussa ei ole tilaa turhalle tilpehöörille, vaikka pohjalta saattaakin löytyä yksinäinen huivi tai hiuslenkki.

Salkkulaukkunaiset elävät hetkessä ja tietävät, mitä jokaiselta päivältä haluavat.

Clutch-laukku

Clutch-laukku sopii naisille, jotka haluavat pitää lempitavaransa tiukassa otteessa. Yleensä tällaisen laukun kantaja säteilee keskustelussa ja on itsevarma – ovathan mukana tärkeimmät tavarat.

Tunnettu clutch-laukun suosija on näyttelijä Sarah Jessica Parker. Hän, kuten muutkin laukun kantajat ovat nokkelia, arvostavat vintage-klassikkoja ja pitkäaikaisten ystävien seuraa.


Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Female First

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja