Pippa Laukan yllätys paljastaa pysäyttävän totuuden Kalle Palanderin alkoholinkäytöstä – ex-urheilija menee hiljaiseksi: "Läimäisy päin naamaa"

2:24
Pippa Laukan yllätys saa Kalle Palanderin hiljaiseksi: "Läimäisy päin naamaa"

Olet mitä syöt -ohjelmassa päästään tutustumaan siihen, millaisella tolalla Kalle Palanderin ruokavalio on ollut ennen kuin Pippa Laukka puuttuu peliin.

Olet mitä syöt -ohjelmassa seurataan tällä viikolla Kalle Palanderin elämäntaparemonttia. Alppihiihdon maailmanmestari ja nykyinen televisiokommentaattori kertoo ohjelmassa tyylilleen uskollisesti hyvin avoimesti muun muassa suhteestaan alkoholiin.

Palander tunnustaa rehellisesti, että alkoholi alkoi maistua sen jälkeen, kun aktiiviura loppui – etenkin kun ura ei loppunut juhliin korkeimmalla palkintokorokkeella.

– Se on hallinnassa vielä. Mutta mä tiedän, koska suvussa on jonkun verran alkoholismia, että mä olen siinä huulilla jo, hän myöntää.

Kun Palanderin elämäntapoja ryhdytään laittamaan uuteen uskoon, lääkäri Pippa Laukka löytää miehen jääkaapista melkoisen satsin olutta ja lonkeroa.

Palanderin ruokapäiväkirjan nähtyään Laukka lyö lopulta pöytään rajulla tavalla totuuden entisen alppitähden alkoholin käytöstä. Tämä vetää myös suulaana tunnetun Palanderin hiljaiseksi.

– Läimäisy päin naamaa, hän huokaa.

– Lääkärinä mietin sitä, että missä sinulla poksahtaa suoni ensimmäisenä. Onko se aivoissa, sydämessä vai kenties maksassa, Laukka jatkaa vielä vakavaan sävyyn.

Mistä on kyse? Se selviää yllä olevalta videolta!

Olet mitä syöt torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja