Kalle Palander avautuu televisiossa tissuttelustaan – suvussa alkoholismia: "Mä oon siinä huulilla jo"

Entinen alppihiihtotähti Kalle Palander kertoo Olet mitä syöt -ohjelmassa avoimesti suhteestaan alkoholiin.

Ensi viikolla Olet mitä syöt -ohjelmassa seurataan Kalle Palanderin elämäntaparemonttia. Alppihiihdon maailmanmestari ja nykyinen televisiokommentaattori kertoo ohjelmassa tyylilleen uskollisesti hyvin avoimesti muun muassa suhteestaan alkoholiin. 

Palander tunnustaa rehellisesti, että alkoholi alkoi maistua sen jälkeen, kun aktiiviura loppui – etenkin kun ura ei loppunut juhliin korkeimmalla palkintokorokkeella.

– Kun olen lopettanut treenaamisen, mistä sain helvetisti nautintoa jossain vaiheessa, tämä on ehkä korvike, Palander pohtii ja toteaa heti perään, että selitys on hänen itsensäkin mielestään huono.

– Se on hallinnassa vielä. Mutta mä tiedän, koska suvussa on jonkun verran alkoholismia, että mä olen siinä huulilla jo, hän myöntää.

Myös Pippa Laukka kiinnittää Palanderin jääkaappia tutkiessaan nopeasti huomionsa siihen, että kaapista löytyy tölkkikaupalla olutta ja lonkeroa.

– Olin mä jossain määrin järkyttynyt. Kun ajattelee, että entinen urheilija tietää aika paljon terveellisistä elämäntavoista, miten hän on ajautunut totaaliseen äärilaitaan? lääkäri hämmästelee.

Olet mitä syöt torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat