Mainos

Perheenjäsenet saapuivat hautajaisiin – joutuivat itse kaivamaan rakkaalleen haudan

6:32

Hautausmaan omistajan mukaan tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun ongelmia haudankaivajan kanssa ilmenee. 

Läheisensä syövällä menettänyt perhe joutui kohtaamaan murskaavan näyn, kun rakkaansa poismenoa kunnioittamaan tulleita vieraita ei odotusten mukaisesti odottanutkaan kauniisti koristeltu hautapaikka – saati sitten hautakuoppa.

Ennen kuin seremonia pääsi alkamaan, surun murtama perhe joutui tarttumaan itse lapioiden varteen ja kaivamaan viimeisen leposijan rakkaalle läheiselleen.

Suvun miehet tarttuivat lapioihin ja ryhtyivät töihin

Syöpään menehtyneen Krystina Gilbertin hautajaiset oli tarkoitus pitää kahdelta iltapäivällä, mutta puoli kahden aikaan hautausmaalle saapuessaan perhe löysi hautapaikalta tupakkaa polttaneen miehen, joka seisoi matalassa kuopassa, jota perheen mukaan ei todellakaan voinut kutsua haudaksi.

Krytsinan aviomiehen mukaan hauta oli ollut tarkoitus kaivaa valmiiksi jo edellisiltana, mutta haudankaivaja oli selvästi ryhtynyt hommiin vasta hetki ennen heidän saapumistaan.

– Lävitseni kulki niin monia tunteita. Hetken halusin vain itkeä, en tiennyt kuinka toimia, Krystinan aviomies Roger kertoo hämmennystä aiheuttaneesta tilanteesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tilanteeseen turhautunut ja vihainen Roger päätti tarttua itse lapion varteen ja kaivaa edesmenneelle vaimolleen viimeisen leposijan. Perheen kaikki miespuoliset jäsenet liittyivät mukaan, ja tuntien kaivamisen jälkeen he olivat onnistuneet kaivamaan haudan, ja seremonia voitiin suorittaa loppuun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hautausmaan johtaja myöntää, että heillä on ollut aiemminkin ongelmia kyseisen haudankaivajan kanssa, ja hän on luvannut ryhtyä etsimään työhön uutta tekijää. Krystinan perheen mukaan he eivät järkytyksestä huolimatta halua korvauksia. Ainoa mitä he haluavat on, ettei samaa pääsisi tapahtumaan kenellekään muulle.

Lähteet: WSAZ, Yahoo​​​​​​​

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.