Pelicans hankki Tapparasta kovan luokan hyökkääjän

1:06
Jiri Smejkal näyttää videolla maalinteon mallia Tapparan paidassa.

Lahden Pelicans on hankkinut Tampereen Tapparassa viime kauden kiekkoilleen tshekkihyökkääjä Jiri Smejkalin. Sopimus kattaa tulevan sesongin.

Smejkal, 24, pelasi edellisellä kaudella ensimmäisen sesonkinsa Suomessa. Hän takoi Tapparan nutussa 48 runkosarjaottelussa 26 (9+17) tehopistettä ja pelasi yhdeksän pudotuspeliotteluaan pinnoitta.

Smejkal pelasi myös ensimmäistä kertaa aikuisten arvokisoissa. Riian MM-turnauksen kahdeksan ottelua toivat tehot 1+1=2.

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kiteyttää seuran tiedotteessa Smejkalin olevan juuri sitä, mitä Pelicans tarvitsi hyökkäyspäähän.

– Hän on isokokoinen ja vahva kamppailija, joka on kuitenkin kokoonsa nähden erittäin taitava hyökkäyssuuntaan. Hän uskaltaa mennä maalille ja on maalinedustalla tehokas. Smejkal on myös erittäin monipuolinen pelaaja, mitä kuvasti hänen roolinsa Tshekin maajoukkueessa, jossa hän pelasi alemmissa kentissä ja sai muun muassa alivoimavastuuta. Smejkal pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa, mutta meille hänet on hankittu lähtökohtaisesti laituriksi. Olen erittäin iloinen, että saatiin hänet tänne, Niemelä sanaili.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja