Patrik Laine sai Columbuksessa huiman vastaanoton – kuva: tien varressa koreili suomen kieltä

Patrik Laine kaupattiin NHL:ssä – C Moren asiantuntija Sami Kapanen:"Kauppa, mikä oli pakko tehdä" 2:32
C Moren asiantuntija Sami Kapanen analysoi Patrik Laineen siirtymistä Columbus Blue Jacketsiin.

Jääkiekon NHL:n Columbus Blue Jackets otti Patrik Laineen perjantaina vastaan tyylikkäällä tavalla.

Blue Jackets julkaisi perjantaina kello 23 Suomen aikaa videon Columbukseen lentokoneesta astelleesta Laineesta saatetekstillä "Laine on laskeutunut".

Pian tämän jälkeen Blue Jackets julkaisi kuvan Lainetta varten kyhätystä tienvarsimainoksesta, jossa luki suomen kielellä "Tervetuloa Columbukseen!"

Winnipeg Jetsistä Columbus Blue Jacketsiin jättikaupassa siirtynyt Laine oli viettänyt aiemmat päivät Kanadan pääkaupungissa Ottawassa, jossa suomalaishyökkääjä hoiti viisumiasioitaan kuntoon. Laineen matkustettua yksityiskoneella hän joutuu Columbukseen päästyään viettämään karanteenissa vain 48 tuntia.

Laine tehnee debyyttinsä Blue Jacketsin paidassa ensi tiistain kotiottelussa Dallas Starsia vastaan. Hän on pelannut tällä kaudella toistaiseksi vain yhden ottelun, jossa hän iski tehot 2+1. Tuon jälkeen hän oli sairastuvalla ja viime lauantaina hänet kaupattiin Columbukseen.

Jets muisti Lainetta tuoreeltaan viime vuosista yli kahden ja puolen minuutin mittaisella kiitosvideolla. Laine pelasi Winnipegissä vuodesta 2016 vuoteen 2021.

Lue myös:

    Uusimmat