Parkanon kaupunginjohtaja Jari Heiniluoma on kuollut nopeasti edenneeseen sairauteen

Parkanon kaupunginjohtaja Jari Heiniluoma on kuollut. Kaupungin mukaan hän menehtyi nopeasti edenneeseen sairauteen Tampereen yliopistosairaalassa.

Parkanon kaupungintalolla on suruliputus hänen muistokseen.

– Kunnioitamme pidetyn johtajan ja työtoverin muistoa ja kiitämme siitä panoksesta, jonka hän antoi Parkanon kaupungin kehittämiseksi. Ajatuksemme ovat nyt hänen läheistensä luona. Toivomme heille voimia tässä raskaassa ajassa, toteaa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Klaus MyllymäkiFacebookissa julkaistussa päivityksessä.

Jari Heiniluoma toimi Parkanon kaupunginjohtajana vuodesta 2013. Tämän vuoden toukokuusta lähtien hän on ollut tehtävästään virkavapaalla ja työskennellyt Kuntaliiton varatoimitusjohtajan sijaisena.

Myös Helsingin Kuntatalolla järjestetään suruliputus Heiniluoman muistoksi 16. joulukuuta. Kuntaliitto ottaa niin ikään osaa omaisten suureen suruun.

Sijaisuuden piti jatkua vuoden loppuun. Aiemmin Heiniluoma työskenteli muun muassa Satakunnan ammattikorkeakoulussa, työ- ja elinkeinoministeriössä, maa- ja metsätalousministeriössä, eduskunnassa sekä Euroopan parlamentissa.

Lue myös:

    Uusimmat