Paola Suhosen vaatevinkki arkeen: Ota mallia hääpukeutumisesta!

Ivana Helsinki -vaatemerkin siskonsa kanssa perustanut Paola Suhonen on tuttu nimi jokaiselle tyylitaiturille. Vierailimme naisen uuden Moomin by Ivana Helsinki -malliston näytöksessä ja kysyimme häneltä samalla, mitkä ovat pukeutumisen a ja o.

Vaatesuunnittelija Paola Suhonen on vaikuttanut muodin tuulahduksiin jo useita vuosia. Suhonen antoikin MTV Lifestylen lukijoille muutamia tyylivinkkejä.

– Jotenkin yleisellä tasolla arkipukeutumisessa pitäisi olla jotain samaa kuin hääpukeutumisessa. Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä, Suhonen vinkkaa.

– Pukeutumisessa pitää myös olla eri aikakausia ja eri tasoja. Olkoon se sitten joku äidin vanha korvakoru, vingate-mekko, hattu tai vanha nahkarotsi.

Muodin uusimpia tuulahduksia on hyvä seurata, mutta Suhosen mielestä tyylissä täytyy olla myös jotain täysin omaakin.

– Tyylin täytyy olla enemmänkin kasattu omista löydöistä, eikä niin, että katsotaan trendikartasta kaikki must have -tuotteet ja mennään niillä. Se on tylsää, Suhonen kuvailee.

Mitäs asusteita jokaisella naiselle pitäisi olla?

– Yhdet nilkkuribootsit pitäisi olla. Ne menevät mekkojen, housujen, legginsien ja kaikkien kanssa. Itse tykkään vähän sellaisesta rokkarisärmästä. Jos on puuvillamekko, niin on sitten kuitenkin sellaiset rokkarikengät, Suhonen summaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja