Paola Suhosen vaatevinkki arkeen: Ota mallia hääpukeutumisesta!

Ivana Helsinki -vaatemerkin siskonsa kanssa perustanut Paola Suhonen on tuttu nimi jokaiselle tyylitaiturille. Vierailimme naisen uuden Moomin by Ivana Helsinki -malliston näytöksessä ja kysyimme häneltä samalla, mitkä ovat pukeutumisen a ja o.

Vaatesuunnittelija Paola Suhonen on vaikuttanut muodin tuulahduksiin jo useita vuosia. Suhonen antoikin MTV Lifestylen lukijoille muutamia tyylivinkkejä.

– Jotenkin yleisellä tasolla arkipukeutumisessa pitäisi olla jotain samaa kuin hääpukeutumisessa. Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä, Suhonen vinkkaa.

– Pukeutumisessa pitää myös olla eri aikakausia ja eri tasoja. Olkoon se sitten joku äidin vanha korvakoru, vingate-mekko, hattu tai vanha nahkarotsi.

Muodin uusimpia tuulahduksia on hyvä seurata, mutta Suhosen mielestä tyylissä täytyy olla myös jotain täysin omaakin.

– Tyylin täytyy olla enemmänkin kasattu omista löydöistä, eikä niin, että katsotaan trendikartasta kaikki must have -tuotteet ja mennään niillä. Se on tylsää, Suhonen kuvailee.

Mitäs asusteita jokaisella naiselle pitäisi olla?

– Yhdet nilkkuribootsit pitäisi olla. Ne menevät mekkojen, housujen, legginsien ja kaikkien kanssa. Itse tykkään vähän sellaisesta rokkarisärmästä. Jos on puuvillamekko, niin on sitten kuitenkin sellaiset rokkarikengät, Suhonen summaa.

Lue myös:

    Uusimmat