Paljastivatko Harry ja Meghan jo tulevan tyttärensä nimen? Yksi veikkaus on ylitse muiden

1:14
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin suosio sukelsi äkillisesti - tässä syy

Veikkaukset prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kesällä syntyvän tyttären nimistä käyvät jo kuumina.

Kun prinssi Harry ja herttuatarMeghan ilmoittivat ystävänpäivänä, että heidän esikoisestaan Archiesta  tulee kesällä isoveli, alkoi välittömästi arvuuttelu siitä, mikä tulevan pienokaisen nimeksi mahtaa tulla.

Spekulaatiot ja vedonlyönnit ovat keskittyneet maaliskuulta lähtien vain tyttöjen nimiin, sillä herttuapari paljasti Oprah Winfreylle antamassaan kohuhaastattelussa, että perhe tulee täydentymään kesällä tyttövauvalla.

Brittilehti Hello Magazinessa pohditaan, antoivatko Harry ja Meghan vihjeitä tulevasta jo vuonna 2019 ennen Archien syntymää. Lehti viittaa kouluvierailuun, jonka Harry ja Meghan tekivät ennen Archien syntymää ja myös tuolloin keskustelua koululaisten kanssa käytiin juurikin nimistä.

Kun herttuatar Meghan – joka sanoi saaneensa esikoisensa sukupuolen selville vasta tämän syntymän jälkeen – kysyi 11-vuotiaalta koulupojalta, mikä olisi tämän ehdotus, ehdotti poika nimeä Amy.

– Se on todella kaunis nimi. Pidän siitä. Meidän täytyy harkita sitä, herttuatar kommentoi ehdotusta.

Paikalliset kertoivat, että prinssi Harry vaikutti puolestaan pitävän nimestä Lily.

Vedonlyöjien suosiossa on kuitenkin jatkuvasti ollut erityisesti yksi nimi, eikä se ole Lily tai Amy. Vedonlyöjät nimittäin uskovat, että Harry nimeäisi tyttärensä edesmenneen äitinsä prinsessa Dianan mukaan. Dianan syntymästä tulee tänä kesänä kuluneeksi 60 vuotta.

Muita vedonlyöjien suosikkeja ovat Allegra, Isabella ja Philippa, joka olisi kunnianosoitus Harryn edesmenneelle isoisälle prinssi Philipille. Vetoa on lyöty myös nimien Maya, Molly, Grace ja Ivy puolesta. Jotkut ovat ehdottaneet myös nimiä Artemis, Elanor ja Jeannie.

Todennäköisenä tähän asti on kuitenkin pidetty myös sitä vaihtoehtoa, ettei herttuapari päädy perinteiseen ratkaisuun toisellakaan kertaa – joskin Archien toinen nimi Harrison viittaa "Harryn poikaan" ja myös toisen lapsen kohdalla herttuaparin arvellaan pohtivan paljon nimien merkityksiä.

Toinen lapsi ei ollut herttuaparille itsestäänselvyys. Herttuatar Meghan julkaisi viime vuonna The New York Times -lehdessä poikkeuksellisen henkilökohtaisen kirjoituksen, jossa hän kertoi saaneensa keskenmenon kesällä 2020.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja