Prinssi Harry ja herttuatar Meghan: Tyttö tulossa!

8:01
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry antoivat harvinaisen haastattelun Oprahille - nämä asiat ovat kohauttaneet ympäri maailmaa.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat tytärtä.

Viimeyönä maailmalla näytettiin prinssi Harrynja herttuatar Meghaninkohuttu haastattelu Oprah Winfreyn kanssa. Haastattelussa Meghan ja Harry paljastivat odottavansa tyttöä. Toista kertaa isäksi tuleva Harry kertoi Winfreyn haastattelussa olevansa innoissaan tulevasta tyttärestä.

– Tuntuu mahtavalta. Olen niin kiitollinen. Jo saada lapsi tai lapsia, on ollut ihmeellistä. Mutta se, että saa pojan ja vielä tyttären, mitä vielä voit edes pyytää? Meillä on perheemme. Me neljä ja kaksi koiraamme, Harry ilakoi.

Meghan kertoo Oprahille, että kaksi lasta on heille riittävä määrä.

– Tehty, kaksi riittää, Meghan kertoo.

Uuden tulokkaan on määrä syntyä kesällä.

Meghan kertoi viime vuonna, että hän sai heinäkuussa keskenmenon. Pariskunnan esikoinen, Archie, syntyi toukokuussa toissa vuonna.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menivät naimisiin toukokuussa 2018 ja vetäytyivät kuninkaallisesta elämästään maaliskuussa 2020.

Sussexin herttuapari asuu nykyisin Yhdysvalloissa Santa Barbarassa. He vetäytyivät hiljattain kaikista kuninkaallisista velvollisuuksistaan.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja