Tarkkasilmäisimmät arvasivat Harryn ja Meghanin tarkkaan varjellun salaisuuden – nämä seikat tulkittiin vihjeiksi herttuattaren raskaudesta

2:32
Näin onnesta sekaisin oleva prinssi Harry kertoi tiedotusvälineille esikoisensa syntymästä keväällä 2019

Sussexin herttuaparin ystävänpäivänä julkistamat uutiset tulevasta perheenlisäyksestä eivät tulleet kaikille aivan puskista.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan odottavat perheenlisäystä. Herttuaparin edustaja vahvisti ystävänpäivänä, että pariskunnan toukokuussa kaksi vuotta täyttävästä esikoisesta on tulossa isoveli.

– Voimme vahvistaa, että Archiesta on tulossa isoveli. Sussexin herttua ja herttuatar ovat erittäin iloisia, koska he odottavat toista lastaan, edustaja kertoi.

Pariskunta julkisti samalla herkän mustavalkoisen valokuvan, jossa herttuattaren pyöristynyt vatsa erottuu selvästi.

Herttuapari ei ole kertonut, kuinka pitkällä Meghanin raskaus on, mutta pariskunnan uskotaan pitäneen perheuutisen salassa jo pidemmän aikaa, mutta aivan yllätyksenä se ei tarkkasilmäisimmille tullut.

Brittilehti Mirrorin mukaan tietyt, viime kuukausina nähdyt merkit ovat saattaneet viitata siihen, että herttuaparin perhe on kasvamassa.

Yhdeksi tällaiseksi vihjeeksi on nostettu Mirrorin uutisessa Harryn ja Meghanin joulukorttikuva, jossa perhe poseeraa koirineen. Kyseessä ei ollut perinteiseen tapaan valokuva, vaan kuvaa oli käsitelty maalauksen näköiseksi.

Kirjoituksessa huomautetaan, että raskaus on todennäköisesti näkynyt jo joulukuussa, joten vauvavatsaa on saatettu piilotella valitsemalla korttiin hieman toisenlainen tyyli.

Yhdysvaltoihin muuttonsa jälkeen herttuaparia on nähty julkisuudessa aiempaa vähemmän. Meghan edusti edellisen kerran Harryn seurassa marraskuussa maailmansodan päätymispäivänä Los Angelesissa sijaitsevalla hautuumaalla, mutta sen jälkeen prinssi on nähty julkisuudessa vain yksin.

Yhdeksi merkiksi raskaudesta on tulkittu nyt myös se, että herttuatar Meghanin oikeudenkäynti Associated Newspapersia vastaan on lykkääntynyt. Käsittelyn piti alkaa tammikuussa, mutta sitä lykättiin herttuattaren juristien pyynnöstä "luottamuksellisista syistä".

Mirrorissa spekuloidaan Meghanin pyytäneen lykkäystä, koska tämä ei tahtonut raskauden tulevan julki, kun hän astelee oikeudenkäyntiin. Lisäksi uskotaan, ettei Meghan tahtonut matkustaa pandemia-aikana raskaana ollessaan Yhdysvalloista Britanniaan oikeudenistunnon takia.

Harry ja Meghan eivät ole varsinaisesti salailleet sitä, että toivoivat Archielle pikkusisarusta. Tähän viittaa esimerkiksi se, että Meghan kertoi marraskuussa The New York Times -lehdessä julkaistussa kolumnissaan saaneensa keskenmenon viime kesänä. Herttuatar kertoi kirjoituksessaan ollessaan aamutoimissa Archien kanssa, kun tunsi krampin vatsassaan.

– Kun pitelin esikoistani sylissäni, tiesin menettäväni toisen lapseni, Meghan kirjoitti.

Prinssi Harry on lisäksi sivunnut herttuaparin ajatuksia perheen lapsiluvusta jo kesällä 2019, kun hän haastatteli Britannian Voguen numeroon ystäväänsä, luonnonsuojelijana tunnettua tohtoria Jane Goodallia.

Keskustelussa Harry paljasti, etteivät he haaveile suurperheestä ympäristösyistä. 

– Haluamme korkeintaan kaksi lasta. Olen aina ajatellut, että planeettamme on vain lainassa. Olemme niin älykkäitä ja meidän pitäisi olla tarpeeksi kehittyneitä jättääksemme tuleville sukupolville jotain parempaa, prinssi sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja