Mainos

Padasjoella juostaan jälleen Nakukymppi – näin reitillä viiletettiin aiemmin

Oletko vapaamielinen henkilö, joka ei ota liikuntaa turhan vakavasti? Nakukymppi on juoksutapahtuma juuri sinua varten!

Kesä on aikaa, jolloin jokainen meistä voi ottaa hieman rennomman elämänasenteen. Kun aurinko paistaa ja hyttyset inisevät, on hyvä lähteä kirmaamaan pitkin metsäteitä – alasti. Parin viikon päästä siihen on taas mahdollisuus.

Tänä vuonna jo 14. kerran Padasjoella järjestettävä Nakukymppi on leikkimielinen juoksutapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda hieman huumoria totisten liikuntatapahtumien joukkoon. Tapahtumassa kymmenen kilometrin lenkki tulee nimittäin kuljetaan ilman rihman kiertämää. Tapahtuman mottona onkin ”luonnollisena liikkuen luonnossa”.

Näiden kuvien avulla pääset mukaan siihen railakkaaseen tunnelmaan, joka tapahtumassa on vuosien aikana ollut. 

Tapahtuma haluaa korostaa liikuntaa hyvinvoinnin ylläpitäjänä

Nakukymppi on avoinna kaikille avarakatseisille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita harrastamaan liikuntaa keskellä kaunista luontoa. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 17. kesäkuuta.

Enintään kymmenen kilometrin pituisen nakujuoksun voi joko juosta, kävellä tai sauvakävellä. Jokainen osallistuja voi valita reitin pituuden itse, kunhan noudattaa asustesääntöä. Ainoita sallittuja asusteita ovat nimittäin kengät, sukat ja hattu.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Aivan kuivin suin osallistujien ei tarvitse olla, sillä juoksun jälkeen on tarjolla kahvia ja pientä syötävää maksutta. Paikallisella Telerannalla on myös mahdollisuus saunoa ja uida.

Juoksutapahtuman tavoitteena on korostaa liikunnan merkitystä henkisen ja fyysisen kunnon ylläpitäjänä. Alastomuudella halutaan korostaa luonnollisuutta vastapainona niin sanotulle tekstiilistyvälle kuntoilulle.

Runsaan osanoton lisäksi tapahtuman järjestävät toivovat myös, että paikalle saapuisi runsaasti myös yleisöä ja kannustajia kirittämään näitä rohkeita liikkujia. Paikalle kannattaa siis saapua, vaikka ei vielä tänä vuonna vaatteita uskaltaisikaan heittää pois päältään. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Innostuitko? Ei kuin ilmoittautumaan!  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.