Orpo kissanpentu painoi vain 80 grammaa – sai kaipaamaansa hoivaa ja rakkautta

Niin pieni ja suloinen! Kadulta löydetty kissanpentu päätyi onnekkaiden sattumien kautta hyviin käsiin.

Noin viikko sitten erään yhdysvaltalaisen eläinkaupan työntekijät hämmentyivät toden teolla, kun he löysivät itsensä pitelemästä käsissään pienen pientä kissanpentua, jonka tuntematon ohikulkija oli löytänyt ja tuonut liikkeeseen nenäliinapaketissa. Henkilökunta ei saanut paljoakaan tietoa kissan historiasta, mutta varmaa oli se, että emoaan huutanut kissanpentu tarvitsi kipeästi hoivaa ja suojaa.

Liikkeestä otettiin välittömästi yhteyttä kissojen eläinsuojaa pyörittävään Hannah Shawiin, joka saapui paikalle niin nopeasti kuin pääsi. Liikkeessä naista odotti surkea näky.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se oli suunnilleen neljän päivän ikäinen ja painoi 80 grammaa – kuin pieni maapähkinä. Se oli todella kuivunut ja täynnä kirppuja, mikä on vaarallista, sillä noin pienillä kissanpennulla ei ole varaa menettää yhtään verta, Shawn kertoo.

Pieni pentu vahvistuu ja kasvaa päivä päivältä

Pelastaja pesi kissan kirppuisen turkin ja täytti tämän vatsan ravitsevalla ruoalla. Pian pentu alkoi osoittaa tyytyväisyyttä ja kehrätä huolehtijalleen.

– Kahden aterian, kylvyn ja lämpimän pedin jälkeen se alkoi tuntea olonsa turvalliseksi täällä, nainen kertoo. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Päivien kuluessa alle sata grammaa painanut pentu alkoi kasvaa ja vahvistua. Vaikka Hankyksi nimetty pentu on edelleen pieni ikäisekseen, sillä on Shawnin mukaan taistelijaluonne, joka on auttanut sitä läpi vaikean alun, johon on kuulunut myös vakava silmäinfektio. 

Toivotaan, että Hanky tulee löytämään vielä loppuelämän kodin, joka tarjoaa sille yhtä hyvät oltavat kuin mitä sillä tällä hetkellä on.

Lähde: Lovemeow

***


Lue myös:

    Uusimmat