OnlyFansia tekevä Riikka piilottaa käyntikorttejaan kauppojen hyllyille – ottaa Maria Veitolan mukaan: "Haluan nähdä tämän"

OnlyFansia tekevä Riikka piilottaa käyntikorttejaan kauppojen hyllyille – ottaa Maria Veitolan mukaan:"Haluan nähdä tämän" 1:37
Maria Veitola pääsee tutustumaan Veitola.doc-sarjassa OnlyFansia tekevän Riikan erikoiseen markkinointitapaan. 

Maria Veitola tutustuu Veitola.doc-sarjassaan moderniin seksityöhön ja sen tekijöihin. Hän pääsee tutustumaan muun muassa OnlyFansia tekevän Riikan erikoiseen markkinointitapaan. 

Maria Veitolan ja dokumenttiohjaaja Sami Kieksin Veitola.doc-sarjassa tarkastellaan aikamme ilmiöitä rohkeasti ja monipuolisesti, vaikeita keskusteluita kaihtamatta. Ohjelman toisessa jaksossa käsitellään modernia seksityöläisyyttä.

Veitola tutustuu OnlyFans-sisällöntuottajiin ja selvittää, mikä saa etenkin nuoret naiset tuottamaan ja myymään pornografista sisältöä netissä. Jaksossa hän tutustuu muun muassa perheenäitiin Riikkaan, joka tekee OnlyFansia toiseksi työkseen. 

Työhön kuuluu olennaisena osana myös markkinointi. Veitola hämmästyy, kun kuulee, kuinka Riikka markkinoi itseään. 

– Minä käyn piilottelemassa käyntikortteja kauppojen hyllyille, Riikka paljastaa.

– Siis niitä vanhanaikaisia kartonkisia käyntikortteja? Ai minä haluan nähdä tämän, Veitola innostuu. 

Kaksikko suuntaa yhdessä kauppaan ja videolla Riikka näyttää Veitolalle paikan, johon hän yleensä piilottaa käyntikorttejaan. 

– Tietääkö nämä täällä kaupassa, että sinä teet tätä? Veitola kysyy Riikalta. 

– Ei, Riikka vastaa. 

Riikka kertoo Maria Veitolalle, että hän tienaa kuukaudessa noin pari tuhatta euroa OnlyFansin kautta. Jaksossa hän näyttää Veitolalle, kun hän kuvaa videota asiakkaalleen.

Veitola.doc MTV Katsomossa. Ohjelma katsottavissa myös Cmoressa.

Lue myös:

    Uusimmat