Onlyfans-tähti Crista Jaatinen meinasi kuolla 17-vuotiaana pakaraleikkauksen jälkeen: "Olen syönyt opiaatteja kohta neljä vuotta"

Onlyfans-tähti Crista Jaatinen esittelee pakaraoperaationsa leikkausarvet 1:24
Crista Jaatinen esittelee Maria Veitolalle pakaroidensa leikkausarvet.

Onlyfans-tähti Crista Jaatinen oli kuolla pakaraimplanttileikkauksen seurauksena. Se ei kuitenkaan saanut häntä lopettamaan pakaroidensa muokkaamista. 

Onlyfans-tähti Crista Jaatinen, 24, on muokannut ulkonäköään useilla kauneuskirurgisilla toimenpiteillä ja täyteainehoidoilla. Jaatinen kertoo kehonsa jopa pakonomaisesta muokkaamisesta Veitola.doc-sarjan kolmannessa ja kauden viimeisessä jaksossa. 

17-vuotiaana Jaatiselle laitettiin ensimmäisen kerran pakaraimplantit Liettuassa. 

– Se on todella vaarallinen operaatio, mutta siihen aikaan Suomessa ei ollut mitään BBL-trendiä (brazilian butt lift). Yksi tuttuni oli käynyt tekemässä, ja siitä sain tietää, että tällaisia on olemassa. Mielestäni se näytti kivalle. Siitä se sitten lähti. Se on ollut tosi tyhmää, mutta olen ollut niin nuori, etten ajatellut. Ei minulla ollut siihen mitään syytä. Ajattelin vain, että miksei, Jaatinen sanoo jaksossa Maria Veitolalle

Leikkaus ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan, ja Jaatinen joutui sen jälkeen hengenvaaraan.

– Sain kolme tulehdusta. Keskellä yötä suoraan Jorviin ambulanssilla. Lääkäri sanoi, että nyt on sellainen tilanne, että kroppani on niin huonossa kunnossa, olen niin tulehtunut ja minulla on kova kuume, että on 50 prosentin mahdollisuus selvitä leikkauksesta hengissä. 

Tulehdusta yritettiin pysäyttää monta kertaa, mutta se palasi aina takaisin. Jaatinen selvisi korjausleikkauksesta, mutta siinä jouduttiin poistamaan osa Jaatisen pakaralihaksesta. 

Myöhemmin Jaatinen soitti alkuperäisen leikkauksen tehneelle liettualaiselle lääkärille, joka haistatti hänelle puhelimessa vitut ja löi kuurin korvaan. 

Jaatinen on muokannut pakaroitansa pieleen menneen leikkauksen jälkeenkin useita kertoja. Jälkikäteen hän ihmettelee, miten kirurgit ovat suostuneet kaikkiin toimenpiteisiin. 

Lopulta hän päätyi poistattamaan implantit, jolloin hänen koko alaselkänsä viillettiin auki. Häneltä poistettiin tuolloin 1,7 kiloa ihoa ja kudosta. 

Alaselkään jäi iso arpi, mutta Jaatinen on lopputulokseen todella tyytyväinen. Hän joutuu kuitenkin syömään vahvoja kipulääkkeitä, opiaatteja, luultavasti loppuelämänsä.

– Olen syönyt niitä kohta neljä vuotta. Toivon, etten joudu syömään niitä loppuelämääni. Minulla on todella pahat hermokivut varsinkin vasemmassa pakarassa. 

Jaatinen on päättänyt, ettei korjaa itsessään enää mitään, mikä ei ole ”rikki”. Rintaleikkaus hänellä tulee vielä eteen, koska implantit täytyy tietyin väliajoin vaihtaa. 

– Mutta mitään leikkausta, mitä ei ole pakko tehdä, en tee. Kun olen pitkästä aikaa terve ja minulla on hyvä olla, niin nyt riittää, Jaatinen sanoo painokkaasti. 

Veitola.doc on katsottavissa MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat