On tässäkin työ! Nainen iskee varattuja miehiä netissä – vaimojen pyynnöstä

Epäilevät vaimot maksavat tälle brittinaiselle siitä, että hän yrittää iskeä heidän kumppaneitaan sosiaalisessa mediassa.

Amy Wade, 28, kertoo käräyttäneensä jo yli sata pettäjämiestä netissä.

Englannin Surreyssa asuva Wade velottaa naisilta kohtuulliset 28 euroa viikolta, kun hän lähettelee viestejä pahaa aavistamattomille miehille testatakseen heidän uskollisuuttaan. Parhaimpana viikkona hän on jututtanut 18 naisen miestä.

Wade työskentelee ammatissaan vapaa-ajallaan, ja hänet palkanneet vaimot antavat ohjeita siitä, tuleeko tämän käyttäytyä ujosti vai rohkeasti.

Wade on kuitenkin vain yksi naisista, jotka työllistyvät Cheatingrat.com-sivuston kautta. Sivuston tilastot paljastavat, että 82 prosentille asiakkaista on kerrottu, että heidän kumppaninsa on käyttäytynyt todella flirttailevasti, 40 prosenttia halusi tavata, ja 22 prosenttia kertoi suoraan haluavansa tavata nimenomaan seksipuuhien merkeissä – yksi miehistä tarjosi jopa rahaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Asiakkailla syytäkin olla huolissaan"

Wade antaa Mirror-lehden haastattelussa esimerkin miehestä, josta tiesi heti, ettei tällä ole puhtaat jauhot pussissa.

– Muutamassa päivässä hän jo lähetteli minulle rohkeita kuvia, kutsui minut asunnolleen tuhmaksi viikonlopuksi, ja jopa kertoi minulle, että hän (vaimo) oli 'tyhmä, lihava idiootti', vaikka tiesin, ettei hän ollut, hän oli upea, Wade paljastaa.

Viikon lopulla Wade lähetti todisteet vaimolle.

– Minusta ei koskaan tunnu pahalta, että rikon parisuhteita. Asiakkaat ottavat minuun yhteyttä, ja heillä on yleensä syytäkin olla huolissaan. Jos et luota mieheesi, on minun työni rauhoittaa mielesi.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat