Mainos

Oletko ihmetellyt, miksi tämä uima-allas on niin monessa Instagram-kuvassa? Sille on looginen selitys

Onnekkaan, some-suosioon nousseen altaan omistaja on Marrakeshissa sijaitseva hotelli.

Oletko koskaan käynyt Marokossa? Vaikka vastaus olisi ”ei”, olet luultavasti ihastellut erästä marokkolaista uima-allasta sosiaalisessa mediassa, vinkkaa Mashable-sivusto.

Onnekkaan altaan omistaja on Marrakeshissa sijaitseva Riad Jasmine -hotelli. Altaan suosio ei ole sattumaa: hotellin johtoon vuonna 2015 siirtynyt pariskunta remontoi hotellin mielessään uusi, bloggaajiin ja sosiaaliseen mediaan keskittynyt strategia.

Kuvaajat Jack Morris ja Lauren Bullen harrastavat matkailua. He jakavat lomistaan upeita kuvia sosiaaliseen mediaan. Marraskuussa 2016 pariskunta havaitsi, että heitä seurataan: toinen pariskunta matkustelee samoissa kohteissa kuin Morris ja Bullen, ja ottaa aivan samanlaisia kuvia kuin he. Lue lisää!

Kerroimme aiemmin matkailevasta valokuvaajapariskunnasta, jonka kuvia toinen pariskunta kopioi. Kuvaaja Lauren Bullen nappasi kuvan altaalla, ja kun otos keräsi huomiota Instagramissa, myös Riad Jasmine sai runsaasti seuraajia. Kyseessä oli harkittu veto, sillä Lauren sai miehensä kanssa yöpyä hotellissa kuvia ja bloggauksia vastaan. 

– Kuvasta tuli viraalihitti ja nyt kaikki haluavat yöpyä hotellissa ja saada samanlaisen kuvan, Lauren kertoi Mashable-sivustolle.

Laurenin kuva oli myös kopioijien mieleen. He julkaisivat pian oman versionsa siitä muiden kuvien ohessa:

Laurenin kuvan jälkeen allas on esiintynyt muun muassa näissä otoksissa:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Some-tähdillä todella on merkitystä, sillä hotellin arvion mukaan 80 prosenttia vieraista saapuu paikalle vain siksi, että on nähnyt kuvia hotellista Instagramissa tai kuvienjakosivusto Pinterestissä.

Hotelli kutsuukin vieraakseen bloggaajia kuukausittain, koska sosiaalinen media on toiminut heidän näkökulmastaan niin hyvin.

***

0:59

Lähde: Mashable.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.