Nyt ostat edullisesti kodin Espanjasta – lue vinkit!

27:02

Silkkihuiveistaan tunnettu Marja Kurki on toteuttanut monen suomalaisen haaveen ja päätynyt viettämään talvensa Espanjan auringon alla. Studio55.fin haastattelussa hän vinkkaa, miten unelma elämästä Aurinkorannikolla toteutetaan.

Talousvaikeuksien myötä asuntojen hinnat ovat Espanjassa romahtaneet. Espanjassa kakkoskotia pitävän Marja Kurjen mukaan taloustilannetta on turha kavahtaa, vaan nyt on oiva aika toteuttaa haave omasta asunnosta Aurinkorannikolla.


– Tuskin ne hinnat tästä enää laskevat, Kurki toteaa Studio55.fi-ohjelmassa. Hän kuitenkin muistuttaa, että Espanjassa asuntokaupoissa kannattaa olla vielä varovaisempi kuin Suomessa.


– Pitää käyttää hyviä asiantuntijoita, kiinteistönvälittäjiä, ja suosittelisin käyttämään myös lakiasiaintoimistoa.


Kauneimmat seudut löytyvät Kurjen mukaan muualta kuin tiiviisti rakennetulta rannikolta. Asunnon valinnassa kannattaa olla varovainen.


– Pitää itse nuuskia kaikki nurkat, ettei ole hometta. Älä usko, jos ne sanovat, että tänne on tullut vettä, mutta se saadaan hallintaan, Kurki varoittelee. Kaatosateiden ja rankkojen tuulien takia kosteus tulee sisälle, mikäli taloa ei ole hyvin rakennettu.


– En ostaisi uusilta asuntoalueilta, vaan jostain vanhasta asunto-osakeyhtiöstä, josta näkee, että se on hyvin pidetty.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja