Nyt on luksusta! Matt Damon osti ennätyskalliin kattohuoneiston

Hollywood-tähti Matt Damon investoi uuteen, hulppeaan asuntoon.

Good Will Hunting -elokuvasta Hollywoodin huipulle ponnistanut Matt Damon laittoi rahaa palamaan uuteen asuntoon. Damon osti noin 14,5 miljoonaa euroa maksaneen asunnon New Yorkista Brooklyn Heights -kaupunginosasta.

Kyseessä on kallein alueelta koskaan ostettu asunto. Brooklyn Heights tunnetaan luksusasuinalueena, jonka edellinen myyntiennätys oli noin 13,6 miljoonaa euroa maksanut asunto, joka meni Hollywood-pariskunta Jennifer Connellylle ja Paul Bettanylle.

Damonin ostama kattohuoneisto on kahden kerroksen kokoinen. Lisäksi huoneistosta on pääsy rakennuksen katolle, jossa Damonin ja hänen vaimonsa Luciana Barroson perhe voi nauttia ulkoilmasta.

Massiivinen luksusasunto on noin 577 neliömetrin kokoinen. Asunnossa on hyvin tilaa nukkua, sillä se sisältää yhteensä kuusi makuuhuonetta. Asunnossa on maailmanluokan näköalat, Damonin perheen ikkunoista avautuu näkymä Manhattanille, Vapauden patsaalle ja Wiliamsburg-sillalle.

Damonin perheeseen kuuluvat vaimo Lucianan lisäksi neljä lasta: Alexia, 20, Isabella, 12, Gia, 10, ja Stella, 8. Kuvia ennätysasunnosta voi katsoa täältä.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat