Nukutteko kumppanisi kanssa eri huoneissa? Vastaa ja voita

Parisuhteessa elävien ajatellaan automaattisesti myös nukkuvan yhdessä, mutta kaikki eivät niin tee. Kerro, miksi te päädyitte erilaiseen ratkaisuun.

Miten kauan olet nukkunut eri huoneessa kuin kumppanisi? Oliko päätös molempien yhteinen vai hankasiko toinen ensin vastaan?

Mikä oli syynä päätökseen nukkua erillään? Häiritsikö toisen kuorsaus, katkesivatko yöunet kumppanin vuorotyön takia, tuntuiko sänky liian pieneltä toisen levottoman heilumisen vuoksi vai ahdistiko kylki kyljessä kiehnääminen muuten vaan?

Miten eri huoneissa nukkuminen on vaikuttanut seksielämäänne? Onko se entistäkin intohimoisempaa vai päinvastoin?

Koetko nukkumisjärjestelyllä olleen muuten vaikutusta väleihinne ja kahdenkeskiseen läheisyyteen? Aiheuttaako päätöksenne muissa hämmästelyä?

Vastauksia saatetaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-verkkosivustolla. Vastanneiden kesken arvotaan psykologi ja psykoterapeutti Minna Martinin teos Hengitys virtaa (Kirjapaja). Kirja tutustuttaa hengityksen rauhoittamiseen ja arjen haasteista selviytymiseen hyödyllisten harjoitusten avulla. Teoksen arvo on noin 23 euroa. Kysely on päättynyt. 

Yhteystietoja pyydetään vain arvontaa ja toimittajan mahdollista yhteydenottoa varten.

säännöt

Kesäaikaan siirtyminen ei ole biologisesti järkevää

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja