Netflixiltä harvinainen paljastus – suomalaisilla käyttäjillä mielenkiintoinen erityispiirre

Tavallisesti keräämänsä data-arkun päällä istuva Netflix on avannut julkisesti tietoja palvelun käyttämisestä. Suomalaisten erityispiirre on mobiiliverkkojen runsas käyttö. Asiasta ensimmäisenä Suomessa kertoi Tivi.

Vaikka Netflixin tarjoamia sarjoja ja elokuvia on mahdollista nähdä miltä älylaitteelta tahansa, jopa 70 prosenttia tilaajista katsoo Netflixiä televisiosta, yhtiö paljastaa.

Useimmiten palveluun kuitenkin liitytään tietokoneelta käsin: jopa 40 prosenttia käyttäjistä tekee näin. Puhelimella tilin itselleen luo 30 prosenttia käyttäjistä.

Tietokoneella ja puhelimella tilin luominen on helppoa, mutta isolta ruudulta elokuvia ja sarjoja on miellyttävämpi katsoa. Kuuden kuukauden kuluttua Netflixiin liittymisestä suurin osa käyttäjistä onkin siirtynyt käyttämään palvelua suurimmalla mahdollisella omistamallaan näytöllä.

Suomalaisista Netflix-käyttäjistä palvelu on tehnyt mielenkiintoisen havainnon. Kun Netflixin liikenteestä yleensä vain alle 25 prosenttia kulkee mobiiliverkkojen kautta, Suomessa osuus nousee tiettyinä hetkinä jopa 75 prosenttiin, kertoo Cnet.

Lähde: Recode, Cnet

***

Mitä tapahtuu Netflix- ja muille sosiaalisen median tileille käyttäjän kuoleman jälkeen? Kuuntele haastattelu alla olevalta videolta.

7:05

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja