Natalie laihtui 12 kiloa puolessa vuodessa eikä edes luopunut pizzasta – näin hän sen teki: "Pidän vain huolta siitä, että..."

Kahvakuula tutuksi! Nopea ja tehokas koko kropan treeni kesälaitumille 3:17
Videolla esitellään kuuden liikkeen kahvakuulatreeni!

12 kiloa puolessa vuodessa laihduttanut Natalie huomasi, että hänen kohdallaan 28 minuuttin kotitreenit olivat oiva apu painonpudotuksessa, kertoo News.com.au.

Australialainen opettaja Natalie Hamblin-Walker, 33, laihdutti 12 kiloa puolessa vuodessa. Hän teki viitenä päivänä viikossa 28 minuuttia kestäneen treenin sekä muutti ruokavaliotaan terveellisempään suuntaan. Tammikuussa 2021 News.com.au-sivuston haastattelun aikaan hän painoi 61 kiloa. 

Ennen elämänmuutostaan Natalie oli tuntenut olonsa väsyneeksi ja voimattomaksi. Hän söi usein pikaruokaa ja välipaloja meni paljon aterioiden välillä. 

"Se alkoi vaatia veronsa"

Lapsena Natalie liikkui paljon, mutta lukion jälkeen hän lopetti. Hän alkoi käydä kaverien kanssa ulkona ja iltamyöhällä kotiin palatessaan haki usein pikaruokaa mukaansa. Hän myös söi paljon sokeripitoisia ruokia.

– Vuosien varrella se alkoi vaatia veronsa.

Peilikuvasta pontta muutokseen

Marraskuussa 2019 Natalie päätti, että on aika tehdä asioille jotain. Paitsi että olo oli väsynyt, hänestä alkoi tuntua epämukavalta se, miltä hän näytti. Erään kerran vaatekaupan sovituskopissa hän ahdistui peilikuvastaan.

– Olin todella järkyttynyt. Ajattelin, että tuo tuossa en ole minä, hän muistelee.

28 minuutin kotitreenit tuntuivat omalta jutulta

Natalie päätti kokeilla treeniohjelmaa, jossa liikuntasessio kestäisi 28 minuuttia kerrallaan. Salilla käynti tuntui liian pelottavalta.

Natalie huomasi, että hänelle 28 minuuttia kestävät treenit sopivat mainiosti. Ne tuntuivat helpoilta ja niitä saattoi tehdä kotona olohuoneessa televisiota katsellessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Samalla hän alkoi tehdä pieniä muutoksia ruokavalioonsa. Hän söi pienempiä annoksia ja enemmän lisäaineetonta ruokaa.

Uudenlainen ruokavalio piti hänet kylläisenä pidempään. Napostelu jäi.

– En minä millään salaatinlehdillä elä. Syön ihan oikeaa, kunnollista ruokaa.

Natalie pudotti puolessa vuodessa painoaan 12 kiloa.

Herkuttelu kuuluu elämään

Natalie ei ole hylännyt iltoja kaverien kanssa. Hän juo edelleen ulkona käydessään drinkin – vodkan soodalla – tai lasillisen punaviiniä.

– Jos syön kunnon aterian, varmistan, että siinä on mukana salaattia.

Herkuteltuakin tulee edelleen.

– En sano ei pizzalle ja grilliruoalle. Pidän vain huolta siitä, että treenaan säännöllisesti. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kaikki me olemme kauniita"

Elämäntapamuutoksen myötä Natalie on ollut helpompi hyväksyä itsensä ja rakastaa omaa kehoaan. Se on asia, jonka hän haluaa muidenkin painonpudotuksesta haaveilevien kuulevan.

– Kaikki me olemme kauniita. En todellakaan tarkoita, että pitäisi olla laiha ollakseen terve, koska se ei ole totta. Ihminen voi olla terve ja hyvässä kunnossa kaikennäköisissä kropissa.

– Mutta jos joku tahtoo tehdä muutoksen ja haluaa tulla terveemmäksi ja päästä kuntoon, ehdottaisin, että kannattaisi tehdä jotain, mikä tuntuu hauskalta ja mukavalta.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat