Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa deittisovelluksessa ainakin kerran – moneenko olet jo törmännyt?

Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt? 0:48
Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt?

Miehen kuvassa ovat vatsalihakset, mutta ei päätä? Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa Tinderissä ainakin kerran!

Onko keskustelukumppani koskaan hermostunut, kun et heti vastannutkaan hänelle? Huffington Post listasi miestyypit, jotka tulevat sinkkuja vastaan jokaisessa nettideittailusovelluksessa ennemmin tai myöhemmin. Montako tyyppiä tunnistat?

Itse itsensä työllistänyt toimitusjohtaja

Mies on kirjoittanut profiiliinsa, että on oman yrityksensä toimitusjohtaja.

– Sinä sataprosenttisella varmuudella maksat illallisenne, koska tämä kaveri ei ole onnistunut pitämään kiinni työpaikasta sitten vuoden 2011, Huffington Postin Brittany Wong vitsailee.

Koiramies

Neljästä kuvasta kolmessa on koira. Kuvatekstissä koiramies lupaa, että lemmikki voi tulla mukaan treffeille. Alat miettiä, oliko koiran tarkoitus vain lisätä miehen vetovoimaa naisten silmissä...

Koiramiehen toinen versio on kalamies. Ulkoilmaelämään mieltynyt kalamies poseeraa ainakin yhdessä kuvassaan kalansaaliin kanssa.

Omistautunut kummisetä/eno

Mies esiintyy kuvissa lapsen kanssa, mutta kertoo kuvatekstissä, että lapsi on hänen siskontyttönsä tai kummilapsensa.

Hän näyttää olevansa perhemateriaalia, mutta korostaa samalla, ettei todellakaan ole vielä kenenkään isä, vaan villi ja vapaa.

Viiden tähden mies

Kuvailee itseään tähtiemojien avulla profiilissaan ja antaa itselleen viisi tähteä viidestä – tietenkin. Emojimiehen toinen versio vihjailee sinulle jo profiilissaan persikoilla ja munakoisoilla.

Torso

Miehen kuvassa ovat vatsalihakset, mutta ei päätä. Mietit, miksei hän halua näyttää naamaansa.

IG-mies

Mies kertoo avoimesti, että viettää enemmän aikaa Instagramissa, ja kehottaa muita seuraamaan itseään siellä.

"Pyyhkäise vasemmalle, jos..." -mies

Mies kertoo vitsinomaisesti, missä tilanteessa sinun ei pitäisi sanoa hänelle "kyllä". Hän kirjoittaa esimerkiksi "pyyhkäise vasemmalle, jos ananas ei mielestäsi kuulu pizzaan". No, ainakin tiedät heti, mistä hän ei pidä!

Kuvahuijaaja

Mies vaikuttaa mukavalta, suostut tapaamaan hänet – ja sitten käy ilmi, että otos oli 18 vuotta vanha, mies ei näytä lainkaan siltä kuin oletit eikä hän edes selitä tilannetta mitenkään.

Vastausmies

Vastausmies vastaa jokaiseen viestiisi. Jos sinulta ei kuulu vastausta, hän suuttuu ja alkaa syytellä sinua ghostaajaksi tai tylyksi ämmäksi, vaikka oikeasti olit vain tunnin ajan palaverissa, etkä siksi nähnyt viestiä.

Onneksi – ainakin vältit viemästä tätä juttua pidemmälle.

En kirjoittanut mitään -kaveri

Miehen profiilista löytyy kuva, ikä ja nimi – ja siinä se. Muut asiat pitäisi ilmeisesti joko arvata, tai kysellä yksityisviestitse tai treffien aikana.

– Jos hän antaa nollan prosentin panoksen profiililleen, hän antaa nollan prosentin panoksen treffeillenne, Brittany Wong uskoo.

Lähteet: Huffington Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja