Nämä hotellit keräsivät eniten kiitosta – erikoisuudet, luksus ja ystävällisyys tärkeintä

Kylpylä vanhan tupakkayhtiön varastokäytävillä Barcelonassa, hotellikoulu Hong Kongissa ja dj-iltamat puutarhabaarissa Pariisissa. Muun muassa nämä hotellit keräsivät viime vuonna nettimatkatoimistolle parhaat palautteet.

– Positiivisissa hotellipalautteissa suosituin tähtiluokitus on neljä tähteä. Luksus korostuu palautteissa, koska keskivertokokemuksesta jätetään helpommin palaute antamatta, sanoo Ebookersin markkinointipäällikkö Aki Juusola.

Juusolan mukaan hotellien erikoistuminen ja valtavirrasta poikkeavien palveluiden tarjoaminen kerää kiitosta.

– Ei ole varmaankaan sattumaa, että Lontoosta esille ponnistaa lapsiin ja lemmikeihin panostava hotelli ja Jamaikassa hotellin nurmikoilta alkaa Karibian alueen parhaimpiin lukeutuva 18-reikäinen golfkenttä.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin ystävällinen palvelu.

– Mieleenpainuvan ystävällinen ja osaava palvelu on kaiken a ja o. Tämä näkyy esimerkiksi Hong Kongin yliopiston matkailulinjan kanssa yhteistyötä tekevän Icon-hotellin palautteissa.

Pariisista esille nousee yllättäen 1930-luvun Shanghain tunnelmia jäljittelevä ja Aasiasta ammentava Buddha-Bar. Uima-altaalla varustettu kattoterassi löytyy sekä Barcelonasta että Hong Kongista.

1. Hotel 1898, Barcelona

Barcelonan pääkadun La Ramblan varrella oleva Hotel 1898 toimii entisen tupakkayhtiön tiloissa ja noudattelee juurilleen uskollisesti kolonialistista tyyliä. Tunnelmallinen kylpylä kellarissa, vuoden ympäri lämmitetty uima-allas kattoterassilla ja klassikkoelokuvien esityksiä hotellin aulassa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

2. Buddha-Bar Hotel, Pariisi

Buddha-Bar kertoo tavoittelevansa 1930-luvun Shanghain tunnelmia ja sekoittaa ranskalaista luksusta itämaisen hyvinvoinnin ideoihin. Hotellin sisäpihalle levittäytyvän puutarhabaarin dj-iltamat viikonloppuisin herättävät ihastusta. Palvelu on mieleenpainuvan ystävällistä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

3. Hotel 41, Lontoo

Hotelli 41:n rakennus on palvellut noin 300-vuotisen historiansa aikana monin tavoin vieressä sijaitsevaa kuningasperheen Lontoon-kotia, Buckinghamin palatsia. Hovimestarien luvatussa maassa sinusta huolehtii hovimestari, lemmikeitäsi odottavat omat vuoteet tervetuliaispakkauksineen ja lapset on huomioitu sekä ruoka-annoksissa että kylpytakkien kokovalikoimissa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

4. Hotel ICON, Hong Kong

Merinäkymät pilvenpiirtäjästä ympäröivään suurkaupunkiin, huolellinen design, avantgardistista teknologiaa ja tieteellisen tarkka silmä asiakaspalvelussa. Näistä aineksista on tehty ICON, hotelli, joka edustaa hongkongilaisia vapausihanteita ja laatua. Hotelli toimii myös paikallisen yliopiston matkailulinjan koekenttänä. Vuoden ympäri lämmitetty uima-allas yhdeksännen kerroksen terassilla.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

5. Half Moon Resort, Jamaica

Karibian paratiisi Half Moon Resort on ollut yli 50-vuotisen historiansa aikana usein kuninkaallisten vieraiden suosiossa. Majoituksesta löytyy yksityisiä huviloita, bungalow-mökkejä ja perinteisempiä sviittejä. Kuin pieni kylä. Golfareiden suosikki Karibean alueella.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Lähde: ebookers

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja