Näistä syistä olet vielä sinkku!

Haluaisitko jo vakiintua, mutta Se Oikea ei vain osu kohdalle? Lue lista syistä, jotka saattavat olla sinkkustatuksesi takana.

Olisitko mieluummin käpertyneenä unelmakumppanisi syleilyyn lauantai-iltaisin, mutta huomaatkin kerta toisensa jälkeen viettäväsi viikonloppusi kirjaan syventyen – yksin? Lue lista syistä, jotka saattavat estää Sen Oikean löytymisen.

Liian suuret odotukset

Odotatko Siltä Oikealta vähän liikaa? Onko sinulla lista täydellisistä luonteenpiirteistä ja odotat vain, että tämä Herra tai Rouva Täydellinen astelee elämääsi täyttäen kaikki kriteerisi?

Korkeat ura-odotukset

Jos keskityt liikaa uraasi ja kunnianhimosi on korkealla, sinulla ei ehkä ole aikaa treffailulle. Jos viikkoosi ei mahdu yhtään väliä edes drinkeille ystävien kanssa, ei kai ole ihmekään, että olet vielä sinkku.

Liiallinen perhekeskeisyys

Vietätkö jatkuvasti aikaa vanhempiesi, siskosi, veljesi, tätisi, setäsi, isovanhempiesi ja lemmikkikoirasi kanssa? Jos perheesi on hallitsevin osa elämääsi, on mahdollista, ettei aikasi riitä tapaamaan uusia ihmisiä.

Olet liian kyyninen

Pohditko jatkuvasti, voiko häneen luottaa? Osaisiko hän käyttäytyä, jos veisit hänet vanhemmillesi näytille? Pettääkö hän? Jos pohdit liikaa kyynisiä kysymyksiä, et koskaan rentoudu tarpeeksi seurustellaksesi.

Epämiellyttävä ulkonäkö ja käyttäytyminen

Saatat olla hauskinta mahdollista seuraa, mutta sillä ei ole merkitystä, jos ulkonäkösi ei houkuttele vastakkaista sukupuolta tulemaan kanssasi juttelemaan. Viimeistelemätön pukeutumistyyli tai ällöttävä käyttäytyminen antavat huonon ensivaikutelman. Ehkä olet sinkku siksi, ettet ole kiinnittänyt tarpeeksi huomiota ulkonäköösi ja käyttäytymiseesi? Muista ainakin pestä hiukset tasaisin väliajoin ja pukeudu siisteihin, puhtaisiin vaatteisiin. Kaksimieliset tai muuten ronskit jutut kannattaa jättää johonkin toiseen kertaan kuin ensitreffeille.

Olet pelottavan täydellinen

Ehkä ulkonäössäsi tai käyttäytymisessäsi ei olekaan yhtään mitään vikaa ja oletkin jo liian täydellinen? Erityisesti miehet saattavat pelätä, jos vastakkaisen sukupuolen edustaja on liian koulutettu, liian sivistynyt ja yksinkertaisesti liian täydellinen. Tällainen henkilö saattaa vaikuttaa ylpeältä ja ylimieliseltä ja sellaiselta ihmiseltä, jolle kelpaa vain samantasoinen seura. Siksi liika täydellisyys voi olla sinkkuutesi syynä – kukaan ei uskalla tulla puhumaan sinulle!

Odotat oikeaa hetkeä

Elämässä on aina jotain jonossa. Saatat ajatella, että keskityt seurusteluun sitten koulun jälkeen tai harjoittelun jälkeen tai sitten, kun olet saanut vakituisen työpaikan. Viivyttelet seurustelun aloittamista ehkä huomaamattasi uskoen,, että elämässä on tärkeämpiäkin asioita ja parisuhde voi odottaa.

Ystävillesi on käynyt huonosti

Jos olet joutunut seuraamaan sivusti, kuinka ystäviesi parisuhteille on käynyt köpelösti, et ehkä uskalla itsekään heittäytyä suhteeseen. Olet ehkä allitajunnassasi päättänyt, ettet halua samanlaista kohtaloa kuin ystäväsi ja sen takia jatkat villiä sinkkuelämääsi.

Olet sitoutumiskammoinen

Yleinen syy sinkkuna pysymiseen on sitoutumiskammo. Jos et uskalla sitoutua yhteen ihmiseen, ei sillä ole väliä, monillako treffeillä käyt tai kuinka monta uutta ihmistä tapaat viikossa. Jos alitajuntasi hokee koko ajan, ettet halua pysyvää kumppania, sabotoit mahdollisuutesi seurusteluun.

Menneisyyden haamut

Jos olet käynyt läpi monta epäonnistunutta suhdetta ja riitaisaa eroa, on mahdollista, että sinulla on paljon selvittämättömiä asioita. Alitajuntasi ehkä estää sinua tutustumasta uusiin ihmisiin, koska et oikeasti halua altistaa itseäsi enää sydänsuruille.

Et tapaa uusia ihmisiä

Jos suuntaat aina töiden jälkeen suoraan kotiin nukkumaan ja vietät kaikki vapaat viikonloppusi kotona, olet ehkä todella rentoutunut, mutta sosiaalinen elämäsi on hataralla pohjalla. Jos et tapaa uusia ihmisiä missään, ei kai ole ihmekään, että olet sinkku.

Lue myös:
AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja