Kismittääkö olla sinkku? Lue kuusi hyvää syytä rakastaa sinkkuelämää!

Sinkku, sinulla on monta syytä nauttia täysin rinnoin sinkkuelämästäsi!

Oletko sinkku? Opi rakastamaan sinkkuelämääsi, äläkä vain vaivu katkeruuteen kun sinulla ei ole miestä avaamassa suolakurkkupurkkeja, tappamassa hämähäkkejä tai nostelemassa painavia huonekaluja. Sinulla ei ole myöskään yömyöhään riekkuvaa miestä, joka valittaa kun puhtaita sukkia ei ole pesty tai kiusaa sinua siitä, kun rakastat lukea romanttista hömppää ennen nukkumaanmenoa. Nostata itsetuntoasi ja muista nämä kuusi syytä rakastaa sinkkuelämää.

1. Voit syödä muroja illalliseksi ja pizzaa aamupalaksi

Sinkkuna voit syödä mitä haluat, milloin vain haluat ilman, että joku nyrpistelee nokkaansa sinulle tai vaatii päivälliseksi perunoita ja muusia.

2. Sänky on kokonaan sinun!

Parisuhteen myötä sänky ei ole enää ainoastaan sinun valtakuntasi, vaan joudut jopa lahjoittamaan kumppanillesi kokonaisen puolikkaan! Sinkkuna voit vapaasti pyöriä ja hyöriä sängyssä, ilman että vieressä tuhisee – tai mikä kamalampaa – kuorsaa miekkonen, joka kuitenkin repii peiton pois yön aikana päältäsi.

3. Flirttailu on hauskaa

Sinkkuna voit flirttailla kenelle vain ilman huonoa omatuntoa. Kokeile ottaa rohkeasti katsekontaktia komeaan tuntemattomaan vaikkapa junassa, kauppajonossa, missä vain! Voit pitää kirjaa siitä, kuinka moni hymyilee sinulle takaisin. Kunnon flirttailu pitää mielen virkeänä.


4. Ei turhaa Facebook-draamaa

Monet pariskunnat riitelevät hyvin avoimesti – jopa Facebookissa! Sinkkuna säästyt turhalta draamalta, jonka näkevät kaikki ystäväsi omalta seinältäsi. Lisäksi Facebookissa on kuitenkin sinun exäsi, hänen exänsä, yhteiset ystävänne, exien ystävät, ja niin edelleen. Siinäkin on jo aikamoiset draaman ainekset.

5. Ystävät

Sinkkuna sinulla on enemmän aikaa viettää laatuaikaa ystäviesi kanssa. Katsokaa yhdessä Sinkkuelämää-sarjaa ja viettäkää viikonloput yhdessä juhlien tai kotisohvalla juoruillen.

6. Unohda höylä

Sinkkuna ei tarvitse ajaa joka päivä säärikarvoja tai meikata viikonloppuna. Ole villi ja vapaa nainen – kirjaimellisesti.


Keksitkö sinä muita hauskoja syitä olla sinkku? Kommentoi alle!


MTV3/Helmi

Lähde: allwomenstalk.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja