Näin sinkku nauttii deittailusta

Sinkkuna eläminen on hauskaa, kun sen oivaltaa oikein. Seuraavat ohjeet auttavat sinua elämään täyttä elämää jännittävänä sinkkuaikana.

Muista nämä vinkit ja elä täyttä elämää myös sinkkuaikana.

1. Miehet eivät ole vastuussa onnestasi

Moni sortuu ajattelemaan, että elämästä tulisi onnellista, jos vierellä olisi kumppani. Tosiasiassa emme voi laittaa onneamme toisen vastuulle. Opettele siis olemaan ensin onnellinen yksin. Vasta sitten olet valmis suhteeseen.

2. Ole aito

Treffeillä kävijät sortuvat helposti ylistämään samoja elokuvia ja musiikkia kuin treffikumppaninsa. Feikkaaminen näkyy kuitenkin läpi, joten kerro aidosti mitä olet ja lopeta toisen miellyttäminen.

3. Tapaile muitakin

Moni treffeillä kävijä tuntee huonoa omatuntoa tapaillessaan samaan aikaan useampaa miestä. Tunne on kuitenkin aivan turha, sillä et ole kenellekään tilivelvollinen ennen kuin suhteenne tila tulee puheeksi.

4. Muista oma elämäsi

Kun tapaat "sen oikean", muista pitää huolta omasta elämästäsi. Jopa sielunkumppanit kaipaavat joskus omaa tilaa. Älä siis unohda omia harrastuksiasi, ystäviäsi ja juttuja, joita teet aivan yksin.

5. Miehet eivät katso vartaloamme yhtä kriittisesti kuin me

Harvassa ovat ne naiset, jotka olisivat täysin tyytyväisiä vartaloonsa. Miehet eivät kuitenkaan katso vartaloamme samanlaisen suurennuslasin kanssa kuin naiset. Ole siis ylpeä itsestäsi. Itseluottamuksesi tekee sinusta entistä haluttavamman.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja