Tästä syystä kannattaa olla sinkku!

Parisuhteita hehkutetaan usein jopa ylitse sinkkuelämän. Myös yksinelossa on kuitenkin monta hyvää puolta.

Parisuhteen auvoisuuden ihailemisen sijaan on hyvä muistaa, että myös sinkkuelämässä on omat hyvät puolensa.

Voi viettää aikaansa omien läheistensä kanssa

Kumppanin kummalliset sukulaiset tai inhottavat sisarukset eivät kuulu sinkkuelämää viettävän arkipäivään. Jokainen sinkku voi aivan itse valita, kenen kanssa esimerkiksi pyhät viettää.

Voi tehdä juuri sitä mitä itse haluaa

Kompromissit ovat kaukana sinkkuelämästä. Sinkku voi tehdä arkiset päätöksensä täysin omat mielensä mukaan, eikä kellään ole syytä valittaa esimerkiksi huonosta iltapalavalinnasta tai siitä, että vessapaperirulla piti asetella telineeseen juuri toisinpäin

On vapaa lähtemään

Aikuisen sinkku-ihmisen ei tarvitse informoida ketään omista menemisistään. Parisuhteessa elävän on usein tarve kertoa kumppanilleen suunnitelmien muutoksista, mutta sinkku voi toimia spontaanisti tilanteessa kuin tilanteessa.

Riitelyä on vähemmän

Jokaisessa terveessä parisuhteessa käydään tietyin väliajoin läpi yhteisiä erimielisyyksiä. Kun parisuhdetta ei ole, säästyy todennäköisesti useilta kalvavilta riidoilta, jotka olisivat voineet pahimmassa tapauksessa pilata tunnelman moneksi päiväksi .

Ei tarvitse asettua aloilleen

Kenenkään ei pitäisi painostaa sinkkua asettumaan aloilleen. Kun ei jaa elämäänsä kumppanin kanssa, on mahdollista tehdä esimerkiksi pitkiäkin matkoja ilman ainaista suostuttelua ja jatkuvia kompromisseja.

Satunnaisten kumppanien huonoja puolia ei tarvitse hyväksyä

Parisuhteessa joutuu usein hyväksymään toisen sellaisenaan. Harvemmin nimittäin jatkuva tarve muuttaa omaa kumppania johtaa kestävään lopputulokseen.

Sinkkujen sitä vastoin ei tarvitse hyväksyä edes lyhytaikaisilta valloituksiltaan epämiellyttäviä piirteitä. Kun ei ole sitoutunut, on vapaa myös kumppanikandidaattien huonoista puolista.

Osittainen lähde: Tressugar

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja