Naisilla riittää huonoja puolia – yksikään mies ei pidä kumppaniaan täydellisenä

Uuden tutkimuksen mukaan täydellinen nainen on ilmeisesti pelkkä myytti, sillä yksikään mies ei kuvailisi kumppaniaan virheettömäksi.

Remingtonin teettämä tutkimus paljastaa, että jokainen mies löytää kumppanistaan jotain parannettavaa. Yksikään tutkimukseen osallistuneista 2000 miehestä ei antanut kumppanilleen arvosanaksi täyttä kymppiä. Kympin sijaan keskiarvoksi tulikin alle seiska. Miehet pitivät naistensa huonoina puolina urheilun inhoamista, pakkomielteistä siivousta sekä kiivasta luonnetta. 80 prosenttia miehistä ei tosin edes usko, että täydellistä naista on olemassa.

Näyttäisi kuitenkin siltä, ettei naisen tarvitsekaan olla täydellinen. Vain 20 prosenttia tutkimukseen osallistuneista miehistä haluaisi kumppaninsa olevan täyden kympin arvoinen ja puolet miehistä uskoi nykyisen kumppaninsa olevan epätäydellisyydestään huolimatta Se Oikea.

– Olemme yllättyneitä siitä, että miehet eivät kykene kuvailemaan kumppaniaan täydelliseksi, mutta se voi tarkoittaa, että he vain ovat realistisia sen suhteen, mitä he haluavat, Remingtonin markkinointijohtaja Vicky Williams sanoo.

Miehet eivät jaksa odotella

Miehet kertoivat naistensa huonoihin puoliin lukeutuvan myös sen, että heillä kestää liian kauan valmistautua lähtöön. Miehiä myös ärsytti naisten pakko sanoa aina viimeinen sana. Jotkut miehet vieläpä kertoivat, että he haluaisivat, että heidän kumppaninsa ajaisi kainalokarvansa useammin!

Kuusi kymmenestä miehestä sanoi, että heidän kumppaninsa yrittää muuttaa heitä – esimerkiksi vaatemakua tai ruokavaliota – liikaa. Lisäksi neljäsosa miehistä koki kumppaniensa yrittävän vaikuttaa siihen, ketkä saisivat kuulua miesten ystäväpiiriin. Tästäkin huolimatta yli kolmannes miehistä ei kuitenkaan suuttunut kumppanilleen muutosyrityksistä uskoen, että kumppanin yrittämät asiat olivat luultavasti miesten omaksi parhaaksi.

Jos miehet saisivat itse muuttaa kumppaneitaan, ensimmäisenä he rentouttaisivat heitä hieman. Unelmien nainen nauttisi myös urheilusta ja olisi seikkailunhaluisempi. Neljäsosa miehistä huomioi myös, ettei kumppani välittänyt ulkonäöstään yhtä paljon kuin suhteen alussa.

Vain 40 prosenttia miehistä koki ymmärtävänsä puolisoaan täysin ja 70 prosenttia miehistä kertoi hämmentyvänsä kumppaninsa yllättävistä mielialanvaihteluista.

Vaikka miehet eivät luokittelekaan kumppaneitaan täyden kympin arvoiseksi, he tiedostavat kumpi suhteessa on arvoasteikossa korkeammalla. 45 prosenttia miehistä myönsikin avoimesti painivansa täysin eri sarjassa puolisonsa kanssa, sillä puoliso on heidän mukaansa suhteessa ehdottomasti se viehättävämpi osapuoli.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja