Mainos

Tutkimus: Täydellinen mies onkin herkkä nörtti

Monet naiset kertovat viehättyvänsä tummista ja komeista suklaasilmistä. Uuden tutkimuksen mukaan tämä on kuitenkin silkkaa huijausta: oikeasti naisia viehättää sängellä varustettu, pehmoinen nörtti.

Nörtin luonne ja sänki sytyttävät naisen, väittää onepoll.comin tuore tutkimus. Tutkimukseen osallistui 2500 naista.

Karheudestaan huolimatta huolittelemattomat, sängen peittämät posket sytyttivät 41 prosenttia naisista, kertoo Daily Mail. Toiseksi eniten naisia viehättää nörttiluonne. Kolmannelle sijalle salaisten sytyttäjien listalla pääsi karvainen rintakehä.

Neljännellä sijalla naisia viehättää herkän elokuvan aikana itkevä tai lukemista rakastava mies. Harmaat hiukset, silmälasit tai urheilujoukkueen intohimoinen kannattaminen pääsivät myös naisia viehättävien ominaisuuksien listalle.

91 prosenttia naisista kertoi myös toivovansa "virheellistä" miestä täydellisen sijaan. Yli puolet halusi halattavan ja pehmeän uroon treenattujen lihasten sijaan.

Kaksi kolmasosaa olisi mieluummin luonnostaan karvaisen miehen kanssa: 56 prosenttia toivoi sänkistä leukaa ajellun sijaan. 63 prosenttia naisista halusi, ettei mies hössötä ulkonäöstään, vaan on nopeasti valmis. 58 prosenttia leideistä valitsi mieluummin huolettomasti ruokailevan miehen kuin kaloreita laskevan rakkaan.

Yksi viidestä naisesta ei kuitenkaan kertoisi muille viehättyvänsä edellä mainituista ominaisuuksista.

– Julkisesti naiset väittävät haluavansa lihaksikkaan, karvattoman miehen, joka on tarpeeksi miehinen pitääkseen tunteensa kurissa. Nämä tulokset osoittavat, että salaa naiset haluavat jotain muuta. Näyttää siltä, että naiset todella pitävät miehestä, joka voi näyttää pehmeän puolensa, tai joka on hieman tukevampi, tutkimuksen tekijät kommentoivat.

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.